Da li su se Dženifer Aniston i Dejvid Švimer zaista smuvali

Dejvid Švimer i Dženifer Aniston
Dejvid Švimer i Dženifer Aniston, Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Dženifer Aniston i Dejvid Švimer, čuveni Rejčel i Ros iz "Prijatelja" navodno su postali par i u stvarnom životu - kruže glasine da su počeli da se zabavljaju.

Zvezde „Prijatelja“ otvoreno su iskazali svoja skrivena osećanja jedno prema drugom tokom specijalne emisije u kojoj su se svi glumci kultne serije ponovo okupili.

Sada kruže glasine da su Dženifer i Dejvid uplovili u vezu.

„Nakon ponovnog okupljanja postalo je jasno da su sećanja na prošlost probudila osećanja kod oboje i da je hemija koju su uvek morali da poriču još uvek tu“, rekao je izvor za Closer u utorak.

„Počeli su da šalju jedno drugom poruke odmah nakon snimanja, a prošlog meseca Dejvid je odleteo iz svoje kuće u Njujorku da vidi Dženifer u LA-u“, dodao je izvor.

Upućeni tvrde da su Aniston (52) i Švimer (54) „provodili vreme u Dženiferinoj kući, gde je ona uveče spremala večere, i uživali su u kvalitetnom zajedničkom vremenu, ćaskanju i smehu“.

„Takođe su primećeni kako piju vino, zadubljeni u razgovor, dok su šetali jednim od Dženinih omiljenih vinograda u Santa Barbari, a bilo je jasno da između njih ima mnogo hemije.“

Predstavnici za štampu Švimera i Aniston demantovali su glasine za Fox News u utorak uveče.

Švimer je priznao da „je bio jako zaljubljen u Džen“ tokom okupljanja glumaca u maju, a Aniston je rekla „da je to bilo uzvraćeno“ tokom trajanja serije od 1994. do 2004. godine.

„Oboje smo bili snažno zaljubljeni, ali bilo je to kao da se mimoilaze dva broda. Neko od nas je uvek bio u vezi i nikada nismo prešli tu granicu“, rekao je Švimer.

„Sećam se da sam jednom rekla Dejvidu: ‘Biće velika šteta ako se ti i ja prvi put poljubimo na nacionalnoj televiziji. I svakako je bila“, rekla je Aniston.

U međuvremenu, Aniston je u utorak čestitala rođendan bivšem suprugu, Džastinu Terou, sa kojim je bila u braku od 2015. do 2017. godine. Aniston je bila u braku i sa Bredom Pitom skoro pet godina pre nego što su se 2005. razveli zbog Anđeline Džoli.

***

Bonus video: Istorijat ljubljenja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram