Ruška Jakić za Nova.rs: Seks na eks je uništio ljubav

Foto: Printscreen/YouTube/Prakticna zena

Ona je dama koja je mnogim ženama inspiracija, a njena rečenica "dobro jutro, lepotice" postala je legendarna. Ruška Jakić, autorka emisije "Ljubav i moda", koja iza sebe ima dugogodišnju karijeru i tri braka, ima mnogo toga da kaže o današnjim vezama.

Ruška Jakić se udaje po četvrti put – to su bile vesti koja su preplavile medije poslednjih dana. Ipak, u pitanju je bila samo šala, otkriva Ruška za Nova.rs.

Pročitajte još:

Međutim, ova poznata beogradska dama može mnogo toga da nauči mlade o ljubavi – u to smo se uverili u razgovoru sa njom. Ruška kaže da je ovo vreme u kojem ljubav izumire, a za to krivi i muškarce i žene. Posebno joj smeta popularnost koje su dobile „starlete“ u Srbiji, kao i brzi način života.

„Ja mislim da je ovo vreme donelo da više nema ni pravih frajera, ni pravih žena. Svi su zaokupljeni sami sobom. Zaboravili smo čuvenu, fantastičnu priču koja se zove zavođenje. Jer muškarci vole tajne, oni ne vole ove silikonke za koje se ne zna da li su u kupaćem kostimu ili u haljinama. Ustvari, vole ih oni sa kojima one idu da bi dobile sat, lanac i ne znam ni ja već šta. Ali njihovo vreme će brzo proći. Vreme nežnosti, vreme ljubavi i mode je otišlo na neku drugu planetu. Ali verujem da će se vratiti“, govori nam Ruška.

Foto: Zoran Lončarević

Nisu samo devojke „dežurni krivci“ za brze veze i vezice.

„Muškarci danas su potpuno nezainteresovani – oni rade sve na eks – seks na eks. A ne znaju da je poljubac mnogo erotičniji nego probuditi se sa strancem u noći. Ali krive su i devojke koje pristaju na ljubav na jednu noć, kao u „Parovima“ i wc-ima. Ja sam brate volela da mi se udvaraju, male noćne razgovore, šaputanja na jastuku. Volela sam da ujutru pijem kafu u jednoj šoljici sa njim sa dve kocke šećera. To su bili neki pravi frajeri“, prisetila je Ruška.

Njoj smeta i kad vidi mlade u kafiću kako sede jedni preko puta drugih, a sve vreme „drndaju telefon“.

„Upoznavanje preko Fejsbuka je uništilo ljubav, zaboravili smo da govorimo, da se udvaramo, zaboravili smo da zavodimo. Nema muškarca koji ne voli da ga žena zavodi, a nema ni žene koja ne voli da joj kažu lepu reč“, tvrdi.

Preskače se ta faza udvaranja i upoznavanja, a taj nedostatak strpljenja dovodi do toga da veze pucaju dok još nisu ni počele.

„A muškarac i žena se upoznaju pogledom, dodirom, pričom. Svi to preskaču i direktno ulaze u krevet, i zato im se to dešava.U životu sam imala sreću da mi se muškarci udvaraju, a da ja njih zavodim – da imamo tu malu tajnu. Ta mala tajna, to otkrivanje, ustvari dovodi do duge veze. A seks na eks je potpuno uništio ljubav“, govori nam Ruška.

Pročitajte još:

A zapravo je jednostavno pokloniti pažnju i srce nekome – muškarac se zavodi pogledom, žena dodirom, smatra ova dama. I najbitnije su sitnice.

„Svaki muškarac i žena žele da im neko okrene telefon, i da im kaže ‘uželeo sam te se, jedva čekam da te vidim, nedostaješ mi’. To su proste reči koje u ljudima bude osećanje da su voljeni, da ih je neko primetio“, kaže ona.

Znamo da ona uvek zrači energijom na kojoj bi joj pozavidele i dosta mlađe žene. Ruška ima savet koji je početak i kraj svega, pa i „imidža“ kojim se predstavljamo u javnosti.

„Moja poruka mladim devojkama je da ulažu u sebe. Ono što ste uložili u sebe ne može vam niko nikada oduzeti. Da biste postali moćna žena, morate da ulažete u sebe. Da se obrazujete, a ne samo da napumpate usta. Vreme takvih brzo prolazi, jer dolaze mlađe napupmane Lolite bez pokrića. One imaju samo otkriće, nemaju pokriće“, našalila se.

Beograd 14.08.2013. Ruska Jakic RAS foto Zoran Loncarevic

Bila bi najsrećnija da vidi mlade kako kreću njenim koracima.

„Pored Ruške Jakić ne može biti niko, jer sam ceo život ulagala u sebe – uspela sam da imam karijeru, da budem majka, da budem žena, da budem zavodnica, jer sam bila jako sigurna u sebe, jer nemam nijedan kompleks. Volim da vidim kad je neko lep, kad je neko zaljubljen, kad se neko zagrli na ulici“, rekla je Ruška za Nova.rs.

Najzad, poenta koju ona želi da nam prenese je sasvim prosta ali i vanvremenska: ljubav je uvek u modi.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram