„Ostavila sam muža zbog kuma – izjavio mi ljubav na svadbi“

Foto:printscreen/[email protected]

Žena je na TikToku podelila neverovatnu ispovest!

Devojka po imenu Dezire Vajt je postala senzacija na TikToku, nakon što je otkrila kakvu ljubavnu dramu je doživela.

Njena priča liči na film – ostavila je svog muža zbog kuma, koji joj je čak priznao da je voli dok je držao govor na svadbi!

@desiree.white We still makes fun of him for it #husbandwife #husbandandwife #husbandwifecomedy #comedy #couplescomedy #marriage #crazy #marriagehumor #fypシ #foryouu ♬ Crazy - Patsy Cline

Dezire je otkrila da je svog sadašnjeg muža Brajanta upoznala kada je imala 16 godina – kao i da su ona, Brajant i njen bivši bili bliski prijatelji.

„Bili smo na dvostrukim sastancima. Ja sam bila osoba kojoj je Brajant pričao sve u vezi sa devojkama, a Brajant je bio osoba kojoj sam se ja poveravala. Uvek smo samo kliktali i uvek je bilo nešto u vezi sa njim sa čime sam se lako povezivala“, ispričala je.

Međutim, ipak je zavolela drugog muškarca, s kojim je stupila u brak.

„Kad je došlo do toga da kum drži govor, Brajant je bio pijan i rekao je nešto u stilu: ‘Volim te od trenutka kada sam te video, nema nikog kao ti’. Te noći Brajant mi je rekao tokom našeg poslednjeg plesa: ‘Ako sam ja kum zašto mi onda nisi dao šansu? Uvek bih se brinuo o tebi'“, priča dalje.

Nakon manje od godinu dana sa svojim bivšim mužem, Dezire se razvela zbog neverstva. Brajant joj je bio rame za plakanje.

„Brajant je bio tu za mene – jednog dana smo se poljubili i svidelo mi se, a onda smo postali više od prijatelja. Prijatelji su se venčali, a u braku smo deset godina i imamo četiri dečaka“, otkrila je Dezire.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram