Ljubavni život Kristen Stjuart zaslužuje filmsku priču

Kristen Stjuart
Foto: Chelsea Lauren/HCA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kristen Stjuart jedna je od najpoznatijih glumica sveta, a javnost često intrigira svojim privatnim životom.

Kristen Stjuart jedna je od najpoznatijih glumica na svetu, a 2012. godine je bila i najbolje plaćena među kolegicama u Holivudu. Za svoje uloge nagrađivana je brojnim nagradama, a njena cela karijera preokrenula se kada se 2008. godine prvi put pojavila kao Bela Svon u hit-franšizi „Sumrak“. Uz kolegu i bivšeg dečka Roberta Patinsona osvojila je čitav svet, no to je bio tek početak njene blistave karijere, prenosi Dnevnik.hr.

Osim ulogama, često je intrigirala javnost i svojim privatnim životom. Otvoreno je ispričala da je biseksualka.

„Nisi zbunjen ako si biseksualan. Barem za mene to nije zbunjujuće, upravo suprotno“, rekla je jednom prilikom.

Od 2005. do 2009. godine bila je sa kolegom Majklom Angarnom, nakon kojeg je četiri godine bila u vezi s Robertom Patinsonom. Njihova veza našla se u središtu skandala kada je otkriveno da ga je 2012. godine prevarila sa rediteljem Rupertom Sandersom. Oboje su priznali aferu, a Sanders, koji je u to vreme bio u braku, objavio je javno izvinjenje svojoj supruzi.

Kada je raskinula sa Patinsonom, Kristen se našla u zagrljaju Alisije Kargile, nakon koje je jedno vreme izlazila sa manekenkom Stelom Maksvel. Od 2019. u sretnoj je vezi sa Dilan Majer, a devojke su prošle godine objavile i da su se verile.

foto:BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Venčaćemo se, zaista ćemo to uraditi! Nadala sam se da će me ona zaprositi, a to je i uradila“, ispričala je Kristen u radijskoj emisiji The Howard Stern Show, a fotografi su ih nakon toga snimili kako se u Njujorku drže za ruke.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram