Tip je pitao ko je Eni Lenoks i dobio odgovor od dive lično

Eni Lenoks
Foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Eni Lenoks se opire trendovima i prihvata svoj prirodan izgled.

Eni Lenoks se oglasila na Instagramu kako bi pohvalila korisnika Tvitera koji je podelio njenu fotografiju i pitao korisnike ko je ona.

Ova 67-godišnja pevačica prihvata proces starenja i nikad nije imala problem s tim – zbog čega je još više obožavamo!

Eni je na Instagramu odgovorila na trend na Tviteru koji je naterao fanove da je brane, nakon što je čovek po imenu Džejson Stramer objavio njenu skorašnju fotografiju i upitao: „Nisam je tražio na internetu – ko je ovo?“

Pored poruke Džejsonu, ona je objavila i selfi izbliza na kojem pozira u maskirnoj bluzi i naočarima sa providnim okvirom okvirom dok stoji pored zelenog lišća.

„Pozdrav Džejson Stramer! (jesi li nekom u srodstvu pokojnim velikim Džoom?) Očigledno ste stvorili tviter trend svojim pitanjem ko je ta osoba… OVA osoba! Dakle, možete li razaznati osobu u kamuflaži od biljke? Ah ha! Hajde da napravimo još jednu tviter oluju, hoćemo li?! Stara, ali još uvek ljuta! Blagoslovi i ljubav…”, napisala je u opisu fotografije.

Džejsonu nije trebalo dugo da odgovori i priznao je da je šokiran da mu je odgovorila legendarna umetnica.

„Zapanjen sam. Eni Lenoks je izgovorila moje ime. Nekako se tresem. Hvala vam puno na ovome. Otvoriću Instagram da bih mogao da odgovorim. Vau”, napisao je on, a prenosi Hollywoodlife.

Čini se da je pre nego što je Džejsonov tvit postao viralan, često postavljao slike raznih drugih poznatih ličnosti i postavljao isto pitanje kao što je uradio i sa Eni. Kada je shvatio koliku pažnju dobija, priznao je da nije mogao da veruje da je njegova „blesava mala igra“ zainteresovala toliko ljudi.

Mnogi bi se uvredili, prozivali ili ignorisali. Zato je Eni pokazala kako se to radi, našalila se –  i demonstrirala kako se graciozno prihvataju svoje godine!

*

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram