Džastin Biber otvoreno o Hejlinom teškom zdravstvenom stanju

Hejli i Džastin Biber, Foto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Džastin Biber otvoreno priča o zdravstvenom problemu svoje 25-godišnje žene.

Džastin Biber je prekinuo ćutanje o nedavnoj hospitalizaciji svoje supruge Hejli Biber (devojačkoBoldvin) po prvi put tokom jednog od njegovih koncerata.

„Malo je ludo kako te život nasumično baca na krivine. Ne možete baš mnogo da kontrolišete“, rekao je pevač „Peaches“ (28) između pesama dok je nastupao u Denveru, u Koloradu, u sredu, 16. marta, u okviru svoje tekuće turneje Justice.

Nastavio je: „Većina vas verovatno zna ili je videla vesti o mojoj ženi… ali ona je dobro, dobra je, jaka je. Bilo je strašno, znaš, bilo je zaista strašno. Ali znam pouzdano da je Bog ima u svojim rukama, i to je dobra stvar.”

Manekenka je hospitalizovana u četvrtak, 10. marta, nakon što je doživela „simptome nalik moždanom udaru“ koji su uticali na njeno kretanje.

„Sedela sam i doručkovala sa svojim mužem kada su mi počeli da se javljaju simptomi slični moždanom udaru i odvedena sam u bolnicu. Otkrili su da sam pretrpela veoma mali krvni ugrušak u mozgu, što je izazvalo mali nedostatak kiseonika, ali moje telo je to preguralo samo od sebe i potpuno sam se oporavila u roku od nekoliko sati“, podelila je Hejli na svom Instagram storiju dva dana kasnije.

Iako je opisala incident kao jedan od najstrašnijih trenutaka kroz koje je ikada prošla, uspela je brzo da se oporavi i vrati kući.

„Tako sam blagoslovena i zahvalna svim neverovatnim lekarima i medicinskim sestrama koji su brinuli o meni! Hvala svima koji su nam se obratili sa lepim željama i brigom, i za svu podršku i ljubav“, istakla je Hejli, prenosi USmagazine.

U danima nakon Hejlinog oporavka, pevač je provodio svaki trenutak sa svojom suprugom. „Džastin je bio jako zabrinut, jer se oseća kao da nema kontrolu nad situacijom.“

Hejli mu je uzvratila je podršku nekoliko dana kasnije, kada je primećena na Džastinovom koncertu u Solt Lejk Sitiju, u Juti.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram