Pustila ćerku da operiše nos sa 14 godina: ”Majka iz pakla”

Poznati 17. mar 202209:53 > 09:59
hadid
Jolanda i Bela Hadid, Foto: Veeren Ramsamy-Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia

Bela Hadid je priznala da je uradila rinoplastiku sa 14 godina - i sada je njena majka u na udaru javnosti.

Naime, Bela Hadid je priznala estetske operacije, a korekciji nosa podlegla se sa svega 14 godina.

Najlepša žena sveta dugo je negirala da je na svom licu radila bilo šta, iako kada uporedimo nove i stare fotke – razlika je i više nego očigledna.

Ona je u jednom emotivnom intervjuu priznala je da bi sada više volela da je zadržala svoj genetski nos, ali s obzirom na to da je često oslovljavana sa ‘Điđina ružna sestra’ i ogromnom pritisku koji je njihova majka vršila na njih odmalena – nije ni čudo da se tako mlada odlučila na to.

S druge strane, mnogi se pitaju – kakva bi to majka dozvolila?

Jolanda Hadid našla se na udaru kritika zbog tog intervjua Bele i sada svi krive zvezdu „Pravih domaćica sa Beverli Hilsa“, te je postala najveći zlikovac.

Jolanda i Bela Hadid, Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Jolanda je… žao mi je, ali ona je majka iz pakla. Ona je podsticala poremećaj u ishrani i poremećaje u ishrani u ime ‘održavanja’ kod obe svoje devojčice i pustila je svoju ćerku koja je jedva izašla iz predtinejdžerskog doba da ide na estetsku operaciju?“ – ocenio je jedan korisnik Tvitera.

Drugi su u međuvremenu optužili Jolandu da pokušava da izbriše palestinsko nasleđe svoje ćerke. Jedna osoba je napisala: „Jolanda se zaista udala za Palestinca, a zatim se naljutila na svoju decu jer imaju osobine koje to dokazuju“.

„Jolanda je zlobnica koja je ostavila traume na svojoj deci, i šta god je Bela sada spremna da prizna, to je njen izbor“, tvrdi drugi.

Jolanda i Bela Hadid, Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

„Jolanda Hadid će bukvalno videti najdublje jame pakla jer je naterala Belu da pomisli da je ružna sestra do tačke kada je operisala nos sa 14 godina… i činjenica da sada kaže da se kaje je tako tužna“, glasio je još jedan komentar.

U intervjuu za Vogue, Bela je priznala da je požalila što je u tako mladoj dobi otišla pod nož. „Volela bih da sam zadržala nos svojih predaka. Mislim da bih prerasla tu želju (za korekcijom).“

O glasinama koje sugerišu da je „podignula oči, suzila vilicu, napunila usne“, mlađa sestra Điđi Hadid je jasno stavila do znanja da nijedna od tih pretpostavki nije tačna. Objasnila je: „Ljudi misle da sam se previše za**bavala sa svojim licem zbog jedne slike na kojoj sam kao tinejdžerka izgledala natečena.“

#related-news_0

„Prilično sam sigurna da sada ne izgledaš isto kao sa 13, zar ne? Nikada nisam koristila filer. Hajde da samo stavimo tačku na to. Nemam problema sa tim, ali nije za mene. Ko god misli da sam podigla oči ili kako se to već zove – to je traka za lice! Najstariji trik u knjizi!“ – prenosi AceShowbiz.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram