Nas četvoro smo u vezi i ne znamo ko je otac kog deteta

Foto: Instagram/polyfamory

Kažu da su kao monogamna porodica - samo što ih je četvoro.

Poliamorna „četvorka“ koju čine dva muškarca i dve žene, priznali su da nemaju pojma ko je otac dvoje najmlađe dece u njihovoj porodici – i ne planiraju da saznaju uskoro.

Oni žive u Libanu i svi su međusobno u ljubavi. Kažu da dvojica muškaraca u kući menjaju krevete svake druge noći, tako da kada su njihove „žene“ zatrudnele u roku od nekoliko meseci jedna od druge – a nije bilo moguće reći ko je biološki otac kog deteta.

Mogli bi da urade DNK test kako bi otkrili istinu, ali njih četvoro dele roditeljske odgovornosti i stoga veruju da „to nije važno“.

Osmočlanu porodicu čine Alizija i Tajler Rodžers koji su imali dvoje dece od sedam i osam godina, pre nego što su proširili vezu sa prijateljima Šonom i Tajom Hartles.

„Želeli smo da učinimo sve što smo mogli da osiguramo da se svi osećaju kao jednaki roditelji. U ovom trenutku genetika ne bi promenila ništa“, rekla je Taja za Today.

Počeli su da žive zajedno 2020. Zatim su se 2021. Taja i Alizija porodile u razmaku od sedam meseci. Obe sebe smatraju mamama dečaka.

Spavaju svi zajedno i jedan na jedan, ali komunikacija je ključna. Ako jedan par želi malo vremena nasamo, objaviće to u grupnom četu. U jednom videu su prikazali kako se bude jedno pored drugog u svakoj kombinaciji.

Na snimku se vide muškarci i žene u međusobnim odnosima, ali žene nemaju interesa za intimnost jedna sa drugom, kao ni muškarci.

Kažu da su kao monogamna porodica – samo što ih je četvoro.

„Da mi je neko pre četiri godine rekao da ćemo biti u poliamornoj vezi sa četvoro dece, smejala bih mu se u lice“, rekla je Taja.

„Nisam znala da će to biti najbolja stvar koja nam se ikada dogodila“, dodala je.

Ona je takođe naglasila su sada svi čak manje ljubomorni nego što su bili ranije.

***

BONUS VIDEO: Idealno mesto za nudiste Cap d’Agde

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram