Sara ima muža i dečka i nijedan negativan komentar ne može da im pokvari sreću

Foto: Instagram/middlespoonpodcast

"U kakvom grešnom svetu živimo."

Sara je u otvorenoj vezi – ima supruga, ali pored njega i dečka zbog čega često dobija neprijatne komentare na društvenim mrežama.

Ova žena na TikToku otvoreno priča o svom ljubavnom životu, a poslednji video u kom govori kako je u vezi sa dvojicom muškaraca koji trenutno nemaju druge partnerke sem nje, te da je zbog toga omražena, naročito je privukao pažnju.

„Očigledno sam sebična, egoistična, varljiva, narcisoidna i trebalo bi da ih ostavim“, napisala je Sara ironično na snimku.

@middlespoonpodcast apparently I'm selfish, egotistical, delusional, narcissistic and I should let them go. like, go where? they'd be lonely until they get more partners. #polyamorous #polyamory #polyamtiktok #polytok #enm #ethicalnonmonogamy #ktpoly #kitchentablepoly #relationshipgoals ♬ original sound - Gianna

U sledećem videu je dodala kako će njeni muškarci završiti u ovom tipu veze i ako ih ostavi, a ako njima ne odgovara ovakav način zabavljanja, do sada bi je napustili.

Ipak, ljudi i dalje ostavljaju grube komentare ispod njenih videa, sa kojima se svakodnevno susreće.

„Svaki momak kome ne smeta da te drugi momak ima, ne voli te zaista jer da te voli, ne bi mogao to da podnese“, izjavio je jedan korisnik. „U kakvom grešnom svetu živimo“, dodao je drugi. „Jadni momci, tako mi ih je žao“, glasi sledeći komentar.

@middlespoonpodcast #polyamory #polyamorous #enm #ethicalnonmonogamy #polyamorytiktok #polyam #polyamtiktok #polytok #poly #kitchentablepoly #ktpoly #relationshipgoals #middlespoonpodcast #middlespoon #pottymouthsarah ♬ original sound - sarah

A o tome da se njeni muškarci dobro slažu, dokaz je i snimak u kom ih Sara pita da podele omiljene stvari jedan o drugom.

Njen muž je pohvalio kulinarske sposobnosti njenog dečka, dok se dečko nadovezao sa: „Volim način na koji se ophodi prema tebi s ljubavlju i poštovanjem bez obzira na sve, jer ti to zaslužuješ!“

@middlespoonpodcast I'm a lucky girl #polyamorous #polyamory #polyamtiktok #poly #polyam #ethicalnonmonogamy #enm #polytok #middlespoon #middlespoonpodcast #relationshipgoals #kitchentablepoly #ktpoly ♬ original sound - sarah

I dok se Sara često suočava sa komentarima mržnje, ona takođe dobija veliku podršku.

Inače, poliamorija, koja se razlikuje od poligamije u tome što odnos sa trećim partnerima ne uključuje ili ne mora uključivati brak, poslednjih godina nije tako neuobičajena. Istaživanje iz 2021. objavljeno u Frontiers in Psychology pokazalo je da je svaki šesti ispitanik želeo da proba poliamoriju, dok je svaki deveti izjavio da je bio poliamoran u nekom trenutku svog života, prenosi NY Post.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram