Mladoženja održao zdravicu, svatovi ostali u šoku – a mlada je propala u zemlju

Foto: Printscreen/TikTok/@knoxlandfilms

Video je skupio preko 1,6 miliona pregleda.

Snimak s venčanja je postao viralan jer je mladoženja razotkrio tajnu svoje neveste tokom zdravice.

Ijan Jang je odlučio da iznenadi svoju novu suprugu Kejti tako što će podeliti brutalno iskrenu priču o tome kako su se upoznali.

Govor su snimili su svadbeni fotografi i podelili ga na TikToku. Video je od tada skupio preko 1,6 miliona pregleda.

@knoxlandfilms Groom reveals shocking scandal on bride during toasts! #weddings #weddingspeech #groomspeech #weddingscandal #weddingtiktok #wedding #shock ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

„Moram da budem iskren sa svima vama danas“, počeo je Ijan, dok ga je Kejti zbunjeno gledala.

„Prvi put smo se sreli u kriket klubu, ćaskali smo i poljubili se kasnije te noći. Iako je to istina, izostavili smo nekoliko delova priče“, nastavio je mladoženja.

Svatovi su počeli da se kikoću, pitajući se kuda će ih odvesti Ianova priča – a Kejtino lice crvenilo se od stida. Zaista su se upoznali u kriket klubu, ali nedugo nakon njihovog prvog poljupca, noć se promenila.

„Posle toga sam se izvinio zbog nedostatka pričanja i iako će ona to poricati do danas, rekla mi je: ‘Zašto ne uzmeš moj broj i možemo se naći drugi put.’ To je bilo malo napadno ako mene pitate – ali bio sam toliko van sebe da nisam čak ni uzeo njen broj, već sam izašao napolje da nam donesem par pića, budući da sam gospodin kakav jesam“, priča mladoženja.

Međutim, kada se Ijan vratio da joj donese piće, zatekao je Kejti kako ljubi drugog momka.

„Sada shvatam da je ovo prilično uobičajena stvar za Kejti. Samo sam popio oba pića i vratio se na plesni podijum”, našalio se, dok je Kejti je skrivala lice iza ruku.

Završio je šaleći se da je „još uvek nervozan da ode u bar i ostavi Kejti bez nadzora“, pre nego što je dodao poslednju foru: „Ovaj brak bi mogao da se završi večeras“.

***

BONUS VIDEO: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram