Mladoženja izveo jedan potez telefonom na svadbi i to ga umalo koštalo braka

svadba
Foto: Warren Palmer / Alamy / Alamy / Profimedia

Pojedini su ipak imali razumevanja za njega...

Venčanje je mnogima jedan od najvažnijih dana u životu, ali malo je verovatno da će ono proći u potpunosti savršeno. Prilikom planiranja dana iz snova jedna mlada sigurno nije računala na to da će njen novi suprug tokom večere podmuklo gledati ragbi utakmicu.

Naime, pre par godina Deni i Blejk iz Australije venčali su se i sve je bilo čarobno sve dok mlada nije ugledala kako je njen partner prislonio mobilni uz svadbenu tortu.

@daniandblake 1 year ago today 😅 @dani.russell #daniandblake #wedding #marriage #fail #anniversary #fyp ♬ original sound - Dani and Blake

Pozicionirao je telefon tako da sa stola može da prati utakmicu, piše večernji.hr. Kako bi obeležila prvu godišnjicu braka, Deni je na svom TikToku podijelila isečak u kojem pokazuje svoju reakciju na postupke svog supruga na veliki dan.

„Još uvijek ne mogu da verujem da je moj muž to učinio na našem venčanju“, navela je.

Urnebesni video pregledan je više miliona puta, a hiljade su ostavile svoj komentar. Među njima je bilo i onih koji su Blejka nazvali legendom, ali većina je primetila da se igrao vatrom i da je sve moglo da ga košta braka.

BONUS VIDEO: Kako izgleda buket od 500 evra, Kraljevski aranžman u studiju Probudi se

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram