Malo koji muškarac bi smeo tako da zaprosi ženu: Marija Mikić doživela je čudo

Foto: Instagram / wwwmarijamikiccom

Pevačica Marija Mikić ispisala je istoriju kada je trudna nastupila na Beoviziji – a sada je, tri meseca nakon rođenja ćerke Đurđe, objavila da ponovo čeka bebu.

Njen verenik je Jovan Pantić, preduzetnik koji ima butak neobičnih čarapa. Njihova ljubavna priča je zaista čudesna.

Dugo su svoju vezu krili od javnosti, a Jovan ima i sina iz prvog braka.

Ona sada redovno deli sa svojim fanovima trenutke iz njihovog harmoničnog porodičnog života.

Marija i Jovan su se dugo borili za potomstvo, a pevačica je otvoreno govorila kroz šta je sve prošla. Naime, Marija je doživela dva pobačaja.

„Razlog pobačaja nisam znala i stalno sam bila u grču. Onda su lekari ustanovili da imam insulinsku rezistenciju i trombofiliju, modernu bolest današnjice, zbog koje se plod otežano zadržava. Trombofilija može biti genetska i stečena, naročito sada nakon korone. Test je pokazao da je kod mene u pitanju genetska, iako je niko u mojoj porodici nije imao. Najvažnije mi je da je beba zdrava. Radila sam prenatalni test jer su doktori u jednom trenutku pomislili da beba možda ima Daunov sindrom. Taj dodatni stres, dok nije stigao rezultat, ubijao me je. Umesto da se kao svaka trudnica na početku trudnoće radujem, ja sam strepela jer ništa nije išlo lako“, izjavila je kada je bila trudna prvi put.

Dočekala je svoje čudo – Đurđu – a sada i još jednu bebu.

Ostaće zapamćen i jako orginalan način na koji ju je Jovan zaprosio. Za njen rođendan, on na ruci je na engleskom jeziku istetovirao „Marry me“ – a pevačica trebalo da zaokruži odgovor tatoo mašinicom. Mora se priznati da je to bio veoma hrabar i šmekerski potez njenog izabranika.

Marija je na najlepši način odgovorila na pitanje jednog fana o tome kako je prihvatila Jovanovog sina iz prvog braka.

„Gledam ih i uživam“, napisala je.

***

BONUS VIDEO: Mame za mame – one reaguju majčinski, zaštitnički, solidarno, sada trebaju našu podršku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram