Filmska ljubav Kristine Radenković – dokaz da vam za pravi brak ne treba matičar

Foto: Instagram / krisradenkovic

Ali se nikad nije udala za njega.

Voditeljka Kristina Radenković trenutno živi svoj „Praznik u Rimu“ s muškarcem koji je osvojio njeno srce pre osam godina.

Nikola Radojević je advokat s kojim Kristina ima dvoje dece, ali nikada nisu stali pred oltar.

Ona je na Instagramu podelila romantične prizore s njihovog putovanja u „večni grad“, prestonicu Italije Rim.

*

Kristinina i Nikolina ljubavna priča zaista podseća na romantičnu komediju – zbog ludog način na koji su se upoznali.

„Nikola i ja smo se upoznali sasvim slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja sam šetala svoje dve kuce. U momentu kada je moj pas izleteo na put jureći mačku, zamalo ga je udario auto. Nikola ga je uhvatio, prišao mi, dao mi ga i tada me pitao da li sam videla njegovog psa. Kako sam jako slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Razletela sam se tada po kraju da ga nađem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija“, otkrila je voditeljka „Slagalice“.

Nikola je pet godina mlađi od nje, ali to nije problem u njihovoj vezi.

„Ne osećam tu razliku jer se, na prvom mestu, osećam nezrelo za svoje godine, dok je, sa druge strane, on zreliji i trezveniji u nekim postupcima i situacijama. Normalan je, pametan i stabilan. Mislim da je onaj odozgo rekao: ‘Više se nećete ovako sresti, daj da vas spojimo’. Jednostavno smo kliknuli i kockice su se složile“, priznala je.

Takođe je govorila o činjenici da još uvek nisu u braku.

„Nikola i ja nismo u braku, ali možda smo više u braku nego drugi. Ja i moj partner – nadam se doživotni, stvarno se mnogo volimo. I podrška mi je, i prijatelj… Što bi moja majka rekla, da sam ga svećom tražila, ne bih ga našla“, ispričala je Kristina medijima.

***

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram