Kako izgledaju muškarci koji su osvojili najlepše srpske manekenke

Foto:Screenshot/Instagram/dejanazivkovic/dunja_radicevic/ceca.zivojinovic/ivabatakovic/sofijamilo

Kome su lepotice poklonile svoje srce?

One su među najlepšim ženama u Srbiji, a uz to su srećno zaljubljene – i deluje kao da imaju sve.

Trenutno najpopularnije srpske manekenke pored sebe imaju muškarce različitih zanimanja i profila.

Dok mnogi ne bi imali hrabrosti da im priđu, ovi frajeri su uspeli da ih osvoje i zadrže pored sebe.

Ko su muškarci koji su osvojili lepe domaće manekenke?

Iva Bataković

Lepotica iz Užica, koja je u međuvremenu postala i uspešna dizajnerka, udala se za biznismena Marka Mićića. Svadbu je zbog pandemije morala da otkazuje dva puta, ali se ipak dogodila 2020. godine. Iva je otkrila malo detalja o njihovom upoznavanju.

„Da budem otvorena, slagala bih kada bih rekla da smo odmah znali da je to to. Za sve je potrebno vreme, ali nama svakako nije dugo trebalo da shvatimo da smo stvoreni jedno za drugo“, rekla je za Hello.

Mina Nedović

Zanosna Srpkinja imala je glamuroznu svadbu o kojoj je ovog leta brujao ceo Beograd. Njen izabranik je košarkaš Nemanja Nedović. Oni su u ljubavi već dugi niz godina.

„Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo ‘je l’ ti moraš na svaki trening da ideš’. Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom kroz sve to, s te strane je i meni sve olakšano. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu“, rekao je košarkaš o Mini.

Sofija Milošević

Mankenka i dizajnerka takođe za partnera ima slavnog sportistu – Luku Jovića. Imaju dvoje dece. Zajedno su od 2019. godine, a Sofija je šest godina starija od fudbalera.

„Na početku smo bili samo drugari. U momentu kada smo krenuli da se zabavljamo ja sam čekala vizu i trebalo je da se vratim u Ameriku, tako da nisam mislila da to može da bude nešto ozbiljno. Moja viza je kasnila, Luka i ja smo se zaljubili i ostalo je istorija“, ispričala je manekenka.

Ceca Živojinović

Najlepša Srpkinja u Kaliforniji živi američki san sa Vladimirom Pejićem. Venčali su se u Los Anđelesu. Sudeći po Instagram profilu, njen muž obožava da kuva. Za naš portal govorila je o svom životu u SAD.

„Imate sliku najskupljeg Poršea, pored šatora u kom žive beskućnici. Ali klima je prelepa – cela Kalifornija je raj na Zemlji. Okean je od snega na dva sata vožnje“, rekla je za Zadovoljna.rs.

Dejana Živković

Manekenka je imala burne veze pre nego što je upoznala sina savetnika Ivice Dačića, biznismena Filipa Simovića. Sa njim sada ima dete.

„Želim muškarca od kog mogu nešto da naučim, a ne nekog balavca koji samo gleda moje fotografije na društvenim mrežama“, rekla je svojevremeno Dejana, a ta želja joj se izgleda ispunila.

Dunja Radičević

Prelepa Dunja je u vezi sa glumcem Aleksandrom Radojičićem. O svojoj ljubavi do sada nisu govorili u medijima. Ali se pisalo da su u vezi od 2020. godine i da su se upoznali u Novom Sadu.

Dunja je veoma uspešna u svom poslu i najviše vremena provodi u Londonu, dok Aleksandar neprestano niže uloge.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram