Dragan Bjelogrlić je svoju suprugu osvojio na filmski način

dragan bjelogrlić
Dragan Bjelogrlić i Maja Bjelogrlić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Par koji opstaje već 26 godina.

Dragan Bjelogrlić je srećno oženjen bivšom manekenkom Majom Banićević, s kojom ima dvoje uspešne dece. Mia Bjelogrlić je politikološkinja i producentkinja, a Aleksej je glumac.

Naš legendarni glumac je svoju suprugu upoznao na filmski način, a cela priča podseća na neku romantičnu komediju.

Dragan Bjelogrlić, Maja Bjelogrlić i Mia Bjelogrlić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Bjelogrlić je pre više od dve decenije dobio ponudu da snimi jednu reklamu, a to je iskoristio kao povod da osvoji Maju, koju je tada već poznavao neko vreme.

„Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali“, otkrio je Bjelogrlić za Story.

Dragan Bjelogrlić i Maja Foto:E-Stock

Maja je bila uspešna u svetu mode, radila je u Beču i Parizu, a onda i diplomirala engleski jezik i književnost.

Bjelogrlić često ističe da mu je ona pomogla da stvori „srećnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umetnika“. Kruži i priča da ju je, ubrzo nakon upoznavanja, odveo u svoju porodičnu kuću u Barandi i da je već tada znao da će život provesti s njom.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram