Supruga omiljenog srpskog voditelja takođe je TV lice – da li je prepoznajete?

Voditelj Vladimir Jelić Foto: E-Stock/Stanislav_Nedelja

Bračni par je izabrao život pred kamerama.

Vladimira Jelića srpska javnost je upoznala kao voditelja Radio televizije Srbije. On više ne radi na RTS-u, ali je i dalje lice koje često vidimo na malim ekranima.

Njegova supruga, Jovana Jelić, takođe je javna ličnost. Ona je glumica koja je imala uloge u serijama „Kolo sreće“, „Uregentni centar“, „Ubice mog oca“, kao i „Šifra Despot“.

Upoznali su se na jednom snimanju i lagano uplovili u romansu. Jovana je osam godina mlađa od Vladimira i rodom je iz Novog Sada.

Nedavno su viđeni na koncertu Marize, na platou ispred Geozavoda.

Vladimir Jelić i supruga Jovana Jelić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja. Tako je i beba došla, kao normalni sled događaja. Nismo se ničime opterećivali, poput brojnih parova koji iz tog silnog iščekivanja i želje nikako ne uspevaju da se ostvare kao roditelji“, rekao je ranije Vladimir, koji s Jovanom ima dva sina.

Voditelj ne krije da uživa u porodičnom životu s Jovanom, decom i njihovim psom.

„Najsrećniji trenuci su mi kada čujem sinov smeh i ciku, kao i lavež maltezerke Bubice, četvrtog člana naše porodice, dok me zajedno presreću na vratima kad stižem kući“, rekao je za Aksa kada mu se rodio prvi sin.

***

Bonus video: Hit potez Maje Dragić nakon peha u programu uživo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram