Ko je misteriozni muž Bebi Dol rođen u Holivudu

Foto: Goran Srdanov

Pevačica je u srećnom braku već godinama.

Ekstravagantna, autentična i uvek svoja Bebi Dol već godinama vešto krije svoj privatni život od javnosti – a pevačica je u srećnom braku za misterioznim Aleksom Todorovićem, koji nije rođen u Srbiji.

Ona se više ne preziva Šarić, a prezime svog supruga preuzela je zbog njegove dobrote, kako je sama otkrila. Venčali su se 2014. godine.

Aleks Todorović je rođen odrastao u Los Anđelesu, i to baš u opštini Holivud, kako je otkrila Bebi Dol za Gloria. Završio je studije i stekao zvanje profesora književnosti i ruskog jezika.

U Beograd se preselio devedesetih godina, a radio je kao dopisnik za nekoliko novinskih redakcija. Pre Bebi Dol, imao je brak u kome je dobio dva divna dečaka.

Baš kada je izveštavao o hapšenju haških zatvorenika, upoznao je pevačicu, preko njihove zajedničke prijateljice.

„Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me jutro i nebo u stilu pesme ‘Hajde da’. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i dečka kao san, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pemu Mustafa. To je za mene bio znak ‘znam ko si ti’. Narednih nedelju dana nisam ga viđala“, pričala je Bebi Dol o njihovom prvom susretu.

Ponovo ih je spojio pokvareni računar pevačice, koji je na preporuku odnela baš kod Aleksa.

„Do jutra smo sedeli i pričali. Kompjuter nismo ni pipnuli“, kaže, dodavši da su se nedelju dana kasnije „smuvali“.

Aleks i Bebi Dol imaju mnogo toga zajedničkog, rekla je za Gloria.

„Oboje smo odrasli uz mlade roditelje, što ume da bude zabavno i dobro za kasniju samostalnost, ali ta deca obično ne nauče da budu praktična u životu. Počeli smo da živimo zajedno, a onda je on septembra 2014. predložio da se venčamo. U Beogradu je tada bio njegov najbolji prijatelj iz Amerike Dejvid Galodet sa suprugom Morganom Rej, autorkom bestselera ‘Financial Alchemy’. Bilo je jutro kada je rekao kako bi baš bilo zgodno da se venčamo jer su njegovi prijatelji tu, pa mi je onda otkrio da je već bio u opštini i da se kod moje prijateljice koja iznajmljuje prostor za žurke raspitivao da tu proslavimo venčanje. Zapravo, sve je već organizovao. Pitala sam ga da li mislimo na istu stvar, da vežemo naše živote i idemo dalje zajedno kroz dobro i loše. Potvrdio je da je tako i ja sam mu se zahvalila i pristala. Venčali smo se istog dana. Ja sam nosila belu ručno vezenu tunika-haljinu od žoržet svile iz Indije, a Aleks krajnje neformalnu garderobu“, opisala je jedan od najlepših dana njihove ljubavi.

***

BONUS VIDEO: Madona – kraljica popa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram