Burna romansa Bebi Dol i Massima: „Pomislila sam da je gej”

Poznati 17. apr 202213:53 > 14:25
Foto: Goran Srdanov, Davor Puklavec/PIXSELL

Osamdesetih su bili omiljeni par Jugoslavije.

Velike muzičke zvezde našeg regiona Bebi Dol i Massimo Savić su osamdesetih godina prošlog veka važili za jedan od najinteresantnijih ljubavnih parova u bivšoj Jugoslaviji.

Oboje su bili na vrhunscu slave, zanimljivi svima i moramo priznati – neobični. Svi su ih obožavali, pogotovo mediji, a čak i dan danas, tri decenije od kraja njihove veze – novinari i dalje pišu i interesuju se za njihov odnos.

Bebi je svojevremeno u jednoj emisiji ispričala kako je sve to počelo.

„Taman sam se vratila iz Egipta i bila sam u nekom avionu kada su mi prišli ljudi da upoznam Massima Savića. On je bi pristojan, sećam se tada je imao veliki hit. Odmerila sam ga, ali, da se niko ne uvredi, pomislila sam da je gej”, prisetila se beogradska ikona.

Njihova romansa tada nije počela, a Masimo je Bebi priznao kasnije da je stekao utisak da je uobražena.

„Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvećem. Tada je počelo sve”, otkrila je Bebi.

„To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to”, ispričao je Masimo u intervjuu za magazin Grazia.

Iako možda naočigled ne deluju tako, oni su važili za vrlo skladan par.

„Upoznao me je sa svojom majkom koja je živela u jednom božanstvenom mestu u Istri. Ona me je mnogo volela” – navela je jednom prilikom Bebi.

Ipak, razdvojili su se, a razlog godinama kasnije i dalje nije nikome baš jasan.

„Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu”, otkrila je pevačica.

Bebi se kasnije udala za Aleksa Todorovića, profesora ruskog jezika i književnosti koji je rođen u Los Anđelesu.

„Kada je pre sada već dosta godina bilo aktuelno hapšenje haških optuženika, opet je izveštavao iz Beograda, a bio je smešten u kući moje prijateljice Teodore. Tada je već bio razveden. Bilo je leto i ja sam cele noći radila u jednom muzičkom studiju. Dočekalo me je jutro i nebo u stilu pesme „Hajde da“. Kako se ispostavilo kasnije, našla sam i „dečka kao san“, kako glasi prvi stih te numere. Svratila sam do Teodore i tamo zatekla njega i njegovog kolegu. Ona nije bila tu i ostala sam da je sačekam. Za razliku od kolege Dejvida, koji je bio raspoložen da ćaska, Aleks je sedeo za svojim laptopom i kucao. Sela sam preko puta njega i gledala mu u prste. Imao je ruke kao da celog života svira Rahmanjinova. Pogled sa njih nisam podizala. Otvorila sam svoj laptop, pregledala poštu i slušala muziku dok se moja prijateljica nije pojavila. Ćutao je i kada je ona stigla. U jednom trenutku je ušao u kuću i pustio pemu „Mustafa“. To je za mene bio znak „znam ko si ti“. Narednih nedelju dana nisam ga viđala. A onda smo se sreli na jednoj rođendanskoj žurki i tu smo se, kako se to kaže, smuvali”, otkrila je ona u jednom intervjuu.

Massimo se oženio Enom Kondić, sa kojom ima kćerku Mirnu.

„Tek uz suprugu i njenu porodicu postao sam čovek. Pre sam bio obična stihija, koja je imala bogomdani, nezasluženi talenat. Da bi tačno znao šta ćeš s talentom, potrebne su kultura i staloženost. Kad sam shvatio da porodični mir donosi tolike blagodeti mom stvaralaštu – bilo je gotovo”, priznao je pevač u jednom intervjuu.

Iako nisu pričali o svom odnosu mnogo u medijima, Massimo je morao da prokomentariše njeno učešće u rijalitiju.

„Gledao sam i ja ‘Farmu’ i sve to što se događa… U vreme kada smo se zabavljali, Bebica je bila jedna veoma načitana osoba, nabijena kreativnošću, novim saznanjima koje je bila spremna da podeli sa svima. Međutim, svaki umetnik mora da se dokazuje non-stop i stalno da radi na novim projektima i albumima. Ona je negde stala. Mi smo prekinuli komunikaciju još ’89, ali pratim sve što se dešava u Srbiji, pratim i serijale ‘Farme’ koji su išli… Jasno, kad muzičar nema dovoljno posla, on će prihvatiti da bude i na ‘Farmi’. Ja to ne mogu sebi da dopustim. Imam bend pred kojim odgovaram kao neko ko organizuje poslove. Imam 15-ak porodica koje indirektno zavise od mene i zato ne smem da se zaustavim.“

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram