Sandra Meljničenko jednim potezom dokazala da je ne zanima muževljevo bogatstvo

Sandra Meljničenko, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Modelsica koja je postala milijarderka.

Ljubavna priča Sandre i Andreja Meljničenka počela je pre 19 godina na Azurnoj obali, kada su se upoznali preko zajedničkih prijatelja.

U jednom od retkih intervjua u kome se pričali o svom ljubavnom životu, Andrej je rekao da su se upoznali kao milioni drugih ljudi. Rus je došao u posetu prijatelju, čija je devojka povela drugaricu da joj pravi društvo, a ta drugarica bila je Sandra.

Tokom svih ovih godina po medijima se moglo pročitati mnogo spekulacija o njihovom odnosu. U vreme kad je postalo jasno da je njihova ljubavna priča ozbiljna, mogle su se čuti i pročitati razne verzije priče o upoznavanju i samoj vezi.

Ona koja je najzanimljivija je ta da je bivša modelsica kako bi Andreju pokazala da nije „lovac na bogatstvo“, uzela sav svoj novac i kupila mu skupocen ručni sat.

Sa satom ili bez njega, njihova veza, a zatim i brak u kom su dobili dvje dece – Taru i Adrijana, demantovali su sve skeptike koji su tvrdili da je ovo još jedna bogataševa avantura.

Foto: Credit line: MCP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sandra je jednom prilikom za domaće medije otkrila zanimljivu epizodu, koja pokazuje da su njih dvoje zapravo srodne duše.

„Imamo vrlo sličan ukus u svim segmentima – od garderobe do enterijera. Moj verenički prsten sam, nedelju dana pre no što će mi ga Andrej pokloniti, gledala i razmišljala: ‘Baš bih volela da ga imam’. Niti je tada on bio sa mnom, niti sam mu to pominjala, a u celoj Moskvi odabrao je baš njega. To je prosto neverovatno“, ispričala je Sandra.

Foto: Credit line: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sandra je preko noći postala milijarderka pošto joj je suprug na svoj 50. rođendan prepisao celokupno bogatstvo i vlasništvo nad dve najveće svetske kompanije za proizvodnju uglja i đubriva, samo dan pre nego što mu je Evropska unija sankcionisala sredstva. Time je ova Srpkinja postala i najmlađa bogatašica među deset najimućnijih žena na svetu, na listi magazina Forbs, zauzela je osmo mesto.

***

BONUS VIDEO: Madona – kraljica popa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram