Karolina Gočeva se udala za mlađeg i u jeku popularnosti nestala sa naše scene

Foto: EPA/GEORGI LICOVSKI

Buran ljubavni život okončala je udajom za šest godina mlađeg umetnika.

Početkom dvehiljaditih, makedonska pevačica nizala je hitove i bila je jedna od omiljenih muzičkih zvezda na našim prostorima. Sarađivala je sa brojnim srpskim muzičarima, plenila je stasom i glasom, a onda je u jeku popularnosti nestala sa javne scene.

Iako je u Makedoniji i dalje veoma popularna, na našim prostorima Karolinu Gočevu retko možemo videti. Ali, fotografije na njenom Instagram profilu svedoče da ona preslatka Karolina na koju niko nije mogao ostati ravnodušan i dalje odiše neverovatnom lepotom i harizmom.

Gočeva se proslavila kako svojim solo pesmama, tako i duetima sa mnogim istaknutim muzičarima, a među njima su Toše Proeski, Skaj Vikler i grupa Flamingosi.

Jedan od razloga zbog kog se popularna pevačica povukla iz medija jeste udaja za nekoliko godina mlađeg slikara.

Iako je sada udata, njen ljubavni život oduvek je bio pod budnim okom javnosti, te je poznato da je bila je kratkoj vezi sa Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića. Nakon toga zabavljala se sa Nikom, imućnim Grkom, koji živi u Bitolju, gde ima svoju fabriku tekstila. Sa njim je počela da se zabavlja kada je krajem leta 2011. godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim.

Karolina se 2017. godine udala za šest godina mlađeg Mihaila Korubina, magistra likovne umetnosti sa kojim se upoznala tokom snimanja naslovnice njenog albuma Izvor, kako je ispričala u jednom intervjuu.

Još kao mala, Karolina je nastupala na dečjim festivalima. Predstavljala je Makedoniju na Evroviziji dva puta. Izdala je šest albuma i snimila duete sa Tošetom Proeskim, Akijem Rahimovskim kao i sa grupom Flamingosi.

Karolina danas ima 42 godine, veoma je aktivna na društvenim mrežema i svoje obožavaoce često obraduje novim objavama.

***

BONUS VIDEO: Robert de Niro – veliki glumac i oskarovac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram