Kako danas izgleda pevačica kultnog benda Videosex

Foto: Youtube printsceen / dzonikg

Svi su znali reči hitova "Tko je zgazio gospođu Mjesec" i "Detektivska priča" - a pevala ih je Anja Rupel, koja je bila zvezda benda Videosex. Bili su jako popularni u Jugoslaviji, a Anja je bila i platonska ljubav mnogih. Kako danas izgleda?

Anja je počela da peva sa 16 godina, a izdvajala se glasom i svojim neobičnim stilom odevanja.

„Meni se baš nije sviđalo što sam nastupala sa 16 godina pod imenom ‘Videosex’ jer što će reći baka, tata, učitelji u školi itd. Jasno je da je to asociralo na neki video i seks, nešto o čemu 16-godišnjakinja baš i ne govori, a imali smo i malo problema s imenom u početku, recimo došli smo u Sarajevo na koncert i oni su očekivali nekakav seks šou-program. Ali, kad je Videosex postao brend, više se nitko nije bavio značenjem tog imena“, rekla je Anja u jednom intervjuu, piše Story.hr.

Videosex je nastupao i nakon raspada Jugoslavije, a Anja je uglavnom pevala u svojoj rodnoj zemlji. Nastupala je sa bendom Laibach, a takođe je bila zvezda prvog videa koji je pustio MTV u Sloveniji.

Još od gimnazije je njena ljubav Aleš Klinar, koji joj je napisao dosta pesama.

O njenoj lepoti govori činjenica da su joj Goblini posvetili pesmu „Anja volim te“. A još jedna istaknuta saradnja Anje bila je sa Tošom Proeskim na pesmi „Krajnje vreme“.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram