Retke reči koje je Miloš Timotijević izgovorio o bivšoj ženi otkrivaju mnogo

Miloš Timotijević Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Svi govore o novom braku glumca.

Miloš Timotijević dobro čuva svoju privatnost – glumac je više puta isticao kako nije voljan da detalje svoje intime otkriva medijima. Ipak, danas je njegov tajni brak s misterioznom Tijanom glavna tema u svim medijima.

Prvo je na Instagram profilu glumca osvanula fotografija sa burmom na ruci, a u opisu iste, on je kratko napisao „zauzet“. Ubrzo na društvenim mrežama počela je da se širi fotografija sa venčanja Tijane i Miloša.

Venčanje je postalo senzacija jer je Miloš pre Tijane bio u braku 14 godina s grafičkom dizajnerkom i slikarkom Dunjom Galić. Za sve te godine, glumac je retko kada govorio o svom braku.

Iz retkih reči koje je izgovorio, može se zaključiti da je to bio odnos ispunjen poštovanjem. Miloš nije krio divljenje koje je osećao prema svojoj bivšoj supruzi.

„Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženi. Ona je moj pokretač“, kratko je rekao.

Timotijević ostaje beskompromisan kad je u pitanju njegova intima – glumac nema potrebu da ga svi vole, kako je i sam rekao.

„Došao sam do onog momenta u životu kada sam izdefinisao svoja osećanja i posvetio se sebi i svom balansu. Centrirao sam se i konačno našao jednu dubinu, jedan mir koji sam tražio verovatno celog života. Potrudiću se da ga sačuvam i još više obogaćujem“, bio je jasan u intervjuu za 24sedam.

***
BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram