Kako je Jelena Veljača posle dva teška razvoda pronašla ljubav svog života

Fotoprintscreen/instagram.com/jelka12

Treća sreća Jelene Veljače.

Trećeg supruga je upoznala sasvim slučajno, a posle par rečenica, pristala je da izađe sa njim. Kako je rekla za hrvatske medije, nada se da će joj ovaj brak trajati zauvek.

Jelena Veljača, glumica, scenaristkinja i kolumnistkinja prošle godine se udala po treći put. Ona je sudbonosno „da“ ovog puta izgovorila Vitu Turšiću, bivšem savetniku Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović.

Jelena i Vito pre braka su bili u vezi oko godinu dana, a upoznali su se na neuobičajenom mestu.

Vito je nju ugostio u svom podcastu „BizCasting“, gde su razgovarali o mnogim temama. Prilikom upoznavanja pitao ju je „Diramo li se?“ misleći na koronu, a Jelena mu je na to rekla: „Pa može, hajde, zbog vas ću riskirati“.

Nakon 17 dana od tog susreta izašli su na prvi ljubavni sastanak, nakon kog su ubrzo uplovili u vezu.

„Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopšte nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav. On je pametan, iskren, nežan i beskrajno duhovit“, rekla je nedavno u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Prilikom prvog susreta, paparaci su ih uhvatili u jednom restoranu u centru Zagreba, a oni nijednog trenutka nisu skidali osmeh sa lica.

„Nakon dva razvoda gotovo sam izgubila veru u to da je moguća ljubav na prvi pogled. Mislila sam da mi to jednostavno nije zapisano u kartama. Imam sjajnu karijeru, ispunjen život, predivnu, zdravu ćerku, uživam u glumi, pisanju i aktivizmu. Kažem, sve je bilo tu, osim ljubavi“, rekla je Jelena za Gloria.hr.

Iako je imala dva braka koji se nisu završili srećno, glumica nijednog trenutka nije odustala od ljubavi, a to najbolje možemo videti po njenim izjavama za medije.

„Udala bih se i treći put, teoretski, jer verujem u ljubav i jer verujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala dvostruko verovati da je taj treći put zaista zauvek“, izjavila je Jelena za hrvatske medije pre upoznavanja sa sadašnjim suprugom.

Podsetimo, Jelena je u prethodna dva braka bila sa glumcima Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom sa kojim je dobila ćerku Laru.

Kada je reč o bivšim muževima, ona je rekla da ih još uvek voli na neki način: „Ta ljubav i dalje postoji u nekom paralelnom svemiru“.

***

BONUS VIDEO: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram