Ispovesti obdarenih: „Kad biste znali, ne biste mi zavideli“

Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Veličina penisa je za mnoge muškarce izvor kompleksa - pa se oni koji su "obdareni" smatraju srećnicima. Ali, da li njima zaista u životu cvetaju ruže?

Četiri muškarca kojima su veličine penisa iznad proseka ispričali su svoja životna iskustva, dok su njihove devojke ispričale kako je to uticalo na njihov seksualni život.

Da li je veliki penis blagoslov ili kletva, otkrili su za portal „The Sun“.

Pročitajte još:

Prvi je o svom iskustvu govorio Džo O’Brajan (31), fotograf koji živi sa svojom dugogodišnjom partnerkom, šminkerkom Džasmin (24).

„Za mene je veličina bitna. Zbog toga sam imao samopouzdanja u svakom aspektu života, od presvlačenja u teretani do impresioniranja novog seksualnog partnera. Nikad se nisam brinuo o trenutku kada moram da se skinem. Mislim da sam zbog toga uvek imao zdrav seksualni život i puno seksualnih partnera. Ali muškarci ne bi trebalo da toliko misle o svojoj veličini. Svi vole različite stvari u spavaćoj sobi, a komunikacija je ključ uspešne veze. Ali za mene predstavlja veliku sreću kad znam da mogu da zadovoljim Džesmin svojim alatom“, rekao je Džo.

Njegova devojka se ne žali.

„Džo je najveći sa kojim sam bila, ali to nije problem. Meni je savršene veličine i definitivno je poboljšao naš seksualni život. Sa većom veličinom možete biti više avanturistički nastrojeni u krevetu i ne morate se toliko oslanjati na predigru. Imala sam prilično zaboravnih seksualnih iskustava, često nisam mnogo uživala u seksu dok nisam upoznala Džoa. Verujem da je njegova veličina jedna od stvari zbog kojih se oseća samouverenije, kako u svoje telo, tako i u opšti pogled na život. I sigurna sam da bi se mnoge žene složile, samopouzdanje je vrlo privlačna osobina kod muškaraca“, ispričala je Džesmin.

Zatim je svoje iskustvo otkrio Kris Dikon (23) koji živi sa partnerkom Sidni Bredburi.

„Mnoge devojke su odbile da imaju seks sa mnom, jer mi je penis prevelik – oko 20 centimetara kada je u erekciji. Jednoj je čak bilo potrebno bolničko lečenje, jer sam je slučajno povredio dole. Sva ta iskustva su me zaista prestrašila. Imati veliki penis ne znači da će seks biti dobar za ženu. Na kraju krajeva, to nije veličina presudna, već pokreti. Zavidim momcima sa penisom prosečne veličine. Petnaest centimetara bi mi bilo više nego dovoljno, ali uz Sidninu pomoć uspeli u tome da moja veličina radi za nas. Moj savet velikim muškarcima koji brinu da povrede partnerku jeste da krenu polako i maksimiziraju predigru“, kaže Kris.

„Krisov penis je poput velikog povrća i zamalo sam umrla od šoka kada sam ga videla. U početku je seks bio naporan i morali smo da koristimo mnogo lubrikanta, čak i tada je bilo još bolno. Sa većim penisom morate da eksperimentišete sa puno pozicija. Najbolje je za mene kada sam na vrhu, tako da mogu da ga kontrolišem. Kada smo se prvi put sreli, Kris se zabrinuo zbog svoje veličine i plašio se da će me povrediti, pogotovo jer su se prošle partnerke previše plašile da bi imale seks. Sada nam je seksualni život sjajan, ali moramo biti oprezni. Ljudi pretpostavljaju da samo mali momci imaju komplekse, ali Krisova veličina je uticala i na njega“, iskrena je njegova devojka Sidni.

Instruktor jahanja Džo Hačins i njegova devojka Teli Hopkins takođe su podelili svoju priču.

Pročitajte još:

“ Dok sam rastao, uvek sam morao da prepravljam pantalone oko područja prepona. Tokom godina naučio sam kako da postavim penis dok jašem konja, ali to mi i dalje izaziva mnogo bola. Žene mogu imati smanjenje grudi, ali muškarci ne mogu da smanje penis. Uvek sam bio nežna sa partnerkama. Imao sam devojke koje su se počinjale da plaču tokom seksa. Teli je bila neverovatna i strpljiva. Moj savet drugim momcima sa ovim problemom je da se ne sramote i da potraže pomoć“, govori Džo.

Njegova devojka je imala puno razumevanja.

„Pre nego što sam upoznao Džoa, nikad nisam imala seks sa muškarcem čiji je penis bio iznad 15 centimetara. Kada sam prvi put osetila njegovu izbočinu, bilo je zastrašujuće. Pokušali smo da vodimo ljubav, ali bilo je previše bolno i morali smo da prestanemo. Džo je imao puno razumevanja i nekoliko dana kasnije pokušali smo ponovo, ali nije bilo dobro. Plakala sam od bola. Otišli smo lekarki opšte prakse koji je objasnio da samo viđenje dobro obdarenog čoveka može biti zastrašujuće, jer možete stvoriti mentalni blok i zamrznuti se. Savetovala me da se bavim jogom, da postanem fleksibilnija i ojačam mišiće karlice, kao i da isprobamo različite poze. Takođe je rekla da u početku uvek koristimo lubrikant. Posle četiri nedelje joge, ‘rastegla’ sam se i prvi put smo imali seks. Sada je naš seks dobar i njegova veličina me ne plaši“, otkrila je Teli.

Najzad, svoje iskustvo je ispričao i zidar Albert Pričard (34), koji upravo zbog veličine svog penisa i dalje nema devojku.

„Imam penis od 25 centimetara i to je uništilo mnoge moje veze. Imam jak seksualni nagon, ali žene kažu da je seks sa mnom suviše bolan za njih, posebno u pozama poput doggy style – koja mi je najdraža. To je postalo takav problem u jednoj od mojih veza da smo se sve vreme svađali oko toga, što nam je potpuno upropastilo intimu. Na kraju smo raskinuli, okrivljujući za to ‘velike’ razlike – izvinite na šali. Još jedna devojka koju sam viđao toliko se trudila da me primi da smo čak otišli ​da potražimo pomoć u kliniku za seksualno zdravlje. Medicinska sestra nam je rekla da lubrikant uključimo  u svoj seksualni život, ali je to ubijalo strast i radost, jer smo se osećali kao da se pripremamo za hiruršku operaciju.

Uvek dobijam poglede od drugih muškaraca kada se presvlačim u teretani. Možda me gledaju sa zavišću, ali ne bi kad bi znali probleme koje imam. Takođe moram biti oprezan sa boksericama i pantalonama koje kupujem – premale su i mogu biti zaista neprijatne. Pretpostavljam da je ponekad manje – više“, ispričao je Artur.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram