Misli koje muškarcima prođu kroz glavu kad vide golu ženu

Serija
Foto: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

Izgleda da je ženska predstava o tome šta muškarci pomisle kada ih vide nage dosta drugačija od onoga što se realno dešava.

Golo žensko telo „hipnotiše“ muškarce. Šta im zapravo prolazi kroz glavu kad ženu vide obnaženu?

Mnoge žene misle da njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada ih vide nage, ali istina je da oni ni ne vide ono što mi žene smatramo za mane. Zadovoljna.hr prenosi šta momcima prolazi kroz glavu u tom trenutku.

Ostani kul

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko je već puta video taj prizor, sve u njegovom telu „podivlja“. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, zbuni se pa ne može ni trezveno da razmišlja.

Pročitajte još:

Ne želi da ostavi utisak da nikad pre nije video golu ženu zbog čega se trudi da ostane kul i pribran. A zapravo bi najradije počeo da viče od sreće i uzbuđenja.

Izdrži legendo

Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da moraju dodatno da se potrude nego i da odgode sopstveno zadovoljstvo na zadovoljstvo žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju da pribegnu sporijem ritmu uz koji će, bar se tako nadaju, uspeti da dožive vrhunac u isto vreme.

Kad bih bar znao šta želi da uradim

Nemojte se plašiti da muškarca malo usmerite. Biće im mnogo lakše kada im date povratnu informaciju. Šapnite im šta želite, pomerite im ruke gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite šta vas uzbuđuje.

Baš sam srećnik

Toples
Foto: Focus Features / Planet / Profimedia

Muškarce jednostavno preplavi osećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

Zbog čega bi se ona uopšte mogla da se oseća nesigurno

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumeju ženske „kočnice“ kad su tako očarani ženskim telom. Ako žena prekriva grudi rukama, sakriva se ispod pokrivača i ne može potpuno da se opusti, pravi muškarac učiniće sve da to promeni i da je navede da se oseća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali još im je draže kad im žena ponosno pokazuje svu svoju lepotu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram