Seks uputstvo u jutarnjem programu: Kako raditi one stvari

Foto: Printscreen/YouTube/Jutarnji Program TV HAPPY

Nakon "lutajućeg reportera" Marka Dolaša, još jedna neverovatna scena sa Hepi televizije je uzbunila društvene mreže.

Naime, na društvenim mrežama se kao luda šeruje fotografija koju je neko slikao mobilnim telefonom, a u pitanju je uputstvo koje se pojavilo u jutarnjem programu Hepija.

Uslikano je „uputstvo za sprečavanje širenja virusa kovid 19“, ali koje nas ne uči kako da peremo ruke ili držimo rastojanje, već kako da vodimo ljubav. I to kroz primer rizične i manje rizične poze.

Happy TV.

Posted by Bora Konj on Четвртак, 16. јул 2020.

Zapravo se ova slika pojavila u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ emitovanoj 29. juna, u kojoj su gostovali Miroljub Petrović i Jovan Marić.

Preporuke za bezbedan seks tokom pandemije svakako treba da postoje, ali da li ih treba prikazivati sa sve slikama, u jutarnjem programu – to su se pitali brojni začuđeni korisnici društvenih mreža koji su naleteli na ovu fotografiju. Takođe nije baš najjasnije da li je slika autentična preporuka stručnjaka pošto umesto „Vlada“ piše „Blada“.

Još o seksu u doba pandemije:

Inače, dobro je da znamo kako da svoj seksualni život prilagodimo vanrednim okolnostima koje nam je doneo koronavirus.

Masturbacija je, prema mišljenju američkih stručnjaka, najbezbednija, ali važno je da pre i posle toga toplom vodom i sapunom operete ruke i pomagala koja koristite. Manje bezbedan način sigurnog seksa, ali opet bezbedniji od mnogih drugih načina, jeste vođenje ljubavi sa partnerom s kojim živite.

Treba izbegavati seks sa osobama koje slabo ili nimalo poznajemo, grupni seks, ljubljenje… Tu je i bitan savet za one koji koriste intenet aplikacije za upoznavanje ljudi: bolje da sve ostane na video i tekstalnom „četovanju“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram