Tajna linije Danijele Dimitrovske krije se u navici koju praktikuje godinama

Danijela Dimitrovska
Foto: Printscreen Instagram/danijeladimitrovska

Dnevno ima pet obroka.

Danijela Dimitrovska često na svom Instagram profilu pored odevnih kombinacija deli i životne navike, a svima je jasno da su zdrava ishrana i redovan trening zaduženi za njen izgled.

„Trudim se da jedem što zdravije, a to podrazumeva i broj obroka i njihov kvalitet. Naravno da ponekad zbog obaveza ne stižem to do kraja da sprovedem u delo, pa tada ne biram šta jedem. Imam četiri do pet obroka u toku dana, sa užinama. Moram da naglasim da sam hedonista i da nikada nisam bila na dijetama, ali je u mom slučaju ‘tajna’ u tome da jedem gotovo sve, samo u manjim količinama“, rekla je Danijela svojevremeno za Story.

Međutim, ovo nije sve u vezi sa njenom ishranom, manekenka je nedavno u Instagram storijima otkrila da godinama ima isti doručak.

„Stiglo mi je par poruka sa pitanjem šta sam to doručkovala. U pitanju je palenta. Mama me je još kao malu ‘navukla’ na ovakav doručak. Ja dodam jogurt, ali po želji možete dodati sir, kiselo mleko, pavlaku“, napisala je Danijela.

Podsetimo, Danijela i voditelj Ognjen Amidžić razveli su se letos, a o tome su javnost obavestili u zajedničkom saopštenju.

„Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi“, naveli su.

***
BONUS VIDEO: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram