Poznati kuvar o čudnoj ishrani Viktorije Bekam: “Promenila je ceo meni“

Poznati 02. jul 202208:35
viktorija bekam
Foto: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznati šef Deni Garsija požalio se na Viktoriju Bekam zbog čudnog izbora hrane na venčanju Serhija Ramosa i Pilar Rubio.

Već je svima dobro poznato kako supruga fudbalera Dejvida Bekama izuzetno pazi na svoju ishranu i izgled, a njen suprug već se nekoliko puta požalio medijima na jelovnik njegove supruge.

Ovog puta na jelovnik se požalio i poznati kuvar Deni Garsija koji je pripremio jelo na venčanju fudbalera Serhija Ramosa i Pilar Rubio.

“Bilo je vrlo čudno. Viktorija Bekam promenila je ceo meni“, rekao je u intervjuu na španskoj televiziji.

Kazao je kako Viktorija ima izrazito komplikovane zahteve i želje.

“Htela je sve drugačije i da joj serviramo isključivo povrće, a bilo je tu još nekih čudnih stvari koje nikad u životu nisam video. Imala je kokosovu vodu uz sebe, činiju mente i hidroalkoholni gel koji je sada vrlo poznat, ali tada nije bio jer pandemija kovida još nije bila počela“, prenosi dnevnik.hr.

Nedavno je, pritom, u javnost je izašla informacija kako Viktorija jede jedan te isti obrok već 25 godina.

Dejvid se, naime, požalio kako njegova supruga stalno jede samo ribu sa žara i kuvano povrće.

On je rekao i da je jednom htela da proba nešto drugo, a taj jedan put bio je jedna od njegovih najdražih večeri.

„Emotivan sam oko hrane i vina, kada jedem nešto predivno, želim da svi to probaju. Nažalost, u braku sam s nekim ko jede istu hranu poslednjih 25 godina. Otkako sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuvano povrće, retko kada isproba nešto drugačije“, rekao je Bekam u jednom podkastu, prenosi The Sun.

„Jedini put kada je probala nešto s mog tanjira bilo je u trenutku dok je bila trudna s Harper i bio sam presrećan zbog toga. Ne mogu da se setim trenutno šta je tačno pojela, ali znam da se otada to nije ponovilo“, izjasnio se Dejvid.

Viktorija se od početka karijere bavila modelingom, a kad je 1999. rodila prvog sina Bruklina, gostovala je u live emisiji “TFI Friday back“ Krisa Evansa.

On ju je tada upitao: “Mnoge devojke žele da znaju, budući da ponovo izgledaš fantastično, kako si se vratila u svoju formu nakon porođaja?“

Viktorija je na to skromno odgovorila kako je zapravo vrlo lenja i da se nije vratila u teretanu, a Krisa je to podstaklo da joj postavi pitanje o težini.

Dizajnerka je odgovorila kako je s njenom težinom sve u redu, a Kris je potom to hteo da proveri i doneo – vagu.

“Smem li da proverim?“ upitao je, a Viktorija je potom stala na vagu.

Vaga je pokazala 50 kilograma, a Viktorija je kratko kazala – to nije loše, zar ne.

Viktorija je sada prokomentarisala taj događaj za Vogue Australija, a postupkom baš i nije bila oduševljena.

“To se dogodilo mojoj mami nakon trudnoće. To ne znači da imate poremećaj ishrane. Stavio me na vagu da vidi koliko kila imam. Možete li zamisliti da to radite danas?“

BONUS VIDEO: Keto – savršena dijeta za Srbe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram