Danijela Dimitrovska posle razvoda blista u najpoželjnijoj haljini sezone

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Manekenka je isprobala barbiecore trend.

Danijela Dimitrovska je glavna tema medija poslednjih dana – svi pišu o njenom razlazu od voditeljka Ognjena Amidžića, posle 10 godina braka.

Prelepa manekenka ne mari mnogo za to, već pokazuje zašto je toliko uspešna u manekenstvu svojom poslednjom Instagram objavom.

Danijela je zablistala u „hot pink“ haljini, koja je zbog boje najpoželjnija ovog leta. Sigurno ste već primetili da svi nose roze ili pink, a taj trend je dobio naziv barbiecore.

Manekenka je ovaj trend ponela u vidu lepršave haljine od satena, kojom je istakla svoje vitke noge.

Uz haljinu, Danijela kombinuje popularne sandale sa tračicama, kao i Louis Vuitton mini torbu. Detalji u vidu podignute kose, minđuša i sata upotpunili su njen Barbie autfit.

Ona je pink boju nosila i ranije – blistala je u atraktivnom topu od perja.

Inače, Danijela i njen bivši suprug su ostali pri tome da ne dele sa javnošću zašto se razvode, ali prema rečima izvora Nova.rs, nije u pitanju treća osoba.

„Ognjen i Danijela se nisu razveli zbog nekog trećeg. U braku su proveli deset godina, bilo im je lepo, ali je Danijela shvatila da joj je postalo monotono. Ona je dinamična osoba i došla je do zaključka da joj je potrebna promena u životu. Ona je inicirala razvod“, priča dobro obavešteni izvor portala Nova.

***

Bonus video: TOP 10 najlepših srpskih brineta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram