Princeza Dajana je pre treninga uzimala ovu namirnicu. A mislili smo da to ne jedu ljudi iz visokog društva

PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Ovu namirnicu najčešće jedemo za ručak.

Princeza Diana bila je poznata po svojoj ljubavi prema fizičkoj aktivnosti. Obožavala je step-aerobik, kardio, rolanje i šetnje. Osim toga, jutra je znala provoditi u teretani.

Daren Mekgrejdi, kuvar koji je godinama radio za princezu Dajanu, dobro se seća šta je ona najčešće doručkovala. Kako tvrdi, tri puta nedeljno tražila je doručak bogat proteinima, a siromašan ugljenimhidratima.

„Htela je pasulj jer joj je neko rekao da ima malo ugljenih hidrata, malo masti i proteine, što je odlično za nekoga ko vežba“, rekao je Mekgrejdi.

Iako pasulj u našim krajevima nije namirnica koje se jede za doručak, deo je tipičnog engleskog doručka i poslužuje se uz jaja, slaninu, kobasice i gljive.

Princeza Dajana konzumirala je pasulj iz konzerve. U pola limenke nalazi se 150 kalorija, 9 grama proteina i 0 grama masti.

Bonus video: Domaći kefir: Napitak za dug život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram