Aleksandra Radović smršala 10 kg i vratila figuru peščanog sata, a jela je i slatkiše

Foto: Printscreen/ Instagram/ alexandradovic

Sa 70 kilograma spala je na 60 i sad je tip-top, i to uz ovaj režim.

Poznato je da pevačica Aleksandra Radović vodi računa o tome šta jede, ali je kao i sve žene, nekad varirala s kilažom. U jednom trenutku svog života dobila je nekoliko kilograma viška i to joj se baš bilo opterećenje.

Zato je odlučila da pronađe najbolji način da dovede kilažu na onu koja je za nju idealna. U tome je uspela zahvaljujući odricanju, dijeti i fizičkoj aktivnosti.

Smršala je čitavih 10 kilograma bez gladovanja.

Ključna stvar koje se odrekla bilo je – testo.
Aleksandra za doručak uzima žitarice s jogurtom, ruča uglavnom piletinu sa spanaćem, a večera salatu.

„Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hleba, brašna, testa. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado“, ispričala je Aleksandra i potom dodala.

„Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma. Žene se obično vade da nemaju vremena, ali to ne sme da bude izgovor“, kaže ona i dodaje da je ujutru dovoljno 45 minuta brzo hodati na traci.

„Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proleće i leto praktikujem i brzo hodanje u prirodi. Volim parkove i šume.

A osim u šetnji, Aleksandra voli i radi čučnjeve, preskakanje vijače, trbušnjake sa šipkom i loptom, a trudi se da ne propusti nijedan trening, pa makar u teretanu otišla kompletno našminkana, ispričala je Aleksndra jednom.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram