Ovu namirnicu najčešće jedemo za ručak.
Princeza Diana bila je poznata po svojoj ljubavi prema fizičkoj aktivnosti. Obožavala je step-aerobik, kardio, rolanje i šetnje. Osim toga, jutra je znala provoditi u teretani.
Daren Mekgrejdi, kuvar koji je godinama radio za princezu Dajanu, dobro se seća šta je ona najčešće doručkovala. Kako tvrdi, tri puta nedeljno tražila je doručak bogat proteinima, a siromašan ugljenimhidratima.
„Htela je pasulj jer joj je neko rekao da ima malo ugljenih hidrata, malo masti i proteine, što je odlično za nekoga ko vežba“, rekao je Mekgrejdi.
Iako pasulj u našim krajevima nije namirnica koje se jede za doručak, deo je tipičnog engleskog doručka i poslužuje se uz jaja, slaninu, kobasice i gljive.
Princeza Dajana konzumirala je pasulj iz konzerve. U pola limenke nalazi se 150 kalorija, 9 grama proteina i 0 grama masti.
Bonus video: Domaći kefir: Napitak za dug život
***
Pratite nas i na društvenim mrežama: