Pendrek dijeta – efikasna samo u Srbiji

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Postoje dva načina da držite pendrek dijetu - bezbedniji i manje bezbedan po zdravlje. Jedno je sigurno - rezultati su garantovani!

Sinoć su mnogi već isprobali „benefite“ ekstremne pendrek dijete, i kao i kod svih drugih, i ovde je reč o manje zdravom stilu života. U oblaku suzavca, oni su osim kašljanja i plakanja dobili i nagon za povraćanjem, što priznajemo – nije zdrav način gubljenja kilaže, ali je delotvoran.

U drugu kategoriju pendrek dijete spadaju oni koji su imali brze patike i bežali pred policijom, konjima i psima koji su ih jurili. Džoging po centru grada uz preskakanje prepreka i guranje kontejnera možda i nema veze sa ishranom, ali je fizička aktivnost, a što vas njih više juri, to ste brži, pa se troše i dodatne kalorije.

Beograđani i svi oni koji su sinoć bili na demonstracijama su uspešno prošli najkritičniju fazu pendrek dijete – početak, kad se još ne mogu primetiti efekti, a mučno je. Nadamo se da neće odustati, i da će na svom putu ka lakšem i boljem životu izbeći sve zamke – patike policije u civilu koje ih šutiraju, pendreke, pesnice, suzavce, ali i čupanje znakova koji su im sinoć glumili tegove . Jedva čekamo fotografije posle, za sad imamo samo one s početka:

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

*

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

*

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto: Vladislav Mitić/Nova.rs

*

Foto: Vladislav Mitić/Nova.rs

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram