Bojana Stamenov se istopila za više od 80 kg i upravo je okačila opasno dobru fotku iz teretane

Foto: Instagram/ thebojanastamenov

Bojana Stamenov je podelila fotografiju sa treninga iz teretane, a ukoliko je niste videli neko vreme – teško ćete je prepoznati.

Bojana Stamenov je mnoge obradovala fotografijama koje deli na Instagramu u poslednje vreme. Naime, očigledno je da Bojana uspela da uz dijetu skine veliki broj kilograma i da je zaista dosta smršala. Sada je podelia jednu fotografiju sa treninga, iz teretane na Instagram storiju.

Bojana iz dana u dan izgleda sve mršavije, a to je uspela da postigne velikom radom i trudom.

“Jede ti se slatko? Može…. Odradi trening”, napisala je Bojana uz ovu fotografiju.

Kao muzičku pozadinu je postavila numeru Viza Kalife “Work Hard – Play Hard” te jasno aludira na to da se zaista trudi oko treninga i ishrane.

Foto: Instagram/ thebojanastamenov

Očigledno je da Bojana trenira i da to daje rezultate, ali veoma važna je i ishrana. Pevačica je jednom prilikom otkrila i koju je dijetu primenjivala, kao i šta joj je bila najveća greška u ishrani.

“Neredovni obroci i vrsta hrane koju sam jela su bili najveći problemi. Razmišljala sam ko će da nosi svu tu hranu, činijice itd, ali se ispostavilo da kad se hoće, sve se može”,rekla je pevačica u emisiji RTS ordinacija.

Kako su mediji pisali, Bojana u prva četiri meseca ove dijete uspela da skine punih 30 kilograma.

“Plan ishrane bio je sličan nutricionističkom režimu. Imala sam tri obroka dnevno, smela sam voće i obrok svaki mi je bio zasitan. Nikad nisam bila gladna. Pa za doručak sam jela tri pržena jaja, paradajz, krastavac, salatu i voćku, ali samo u početku dok sam bila na svedenijoj ishrani”, rekla je jednom prilikom.

Ona je takođe imala napravljen program i za druga dva obroka u toku dana.

“Za ručak pojedem 250 grama pečenog pilećeg mesa i salata i isto voćka. Za večeru mogu da pojedem ovsene pahuljice sa kiselim mlekom ili integralni rižoto sa pečurkama ili salatu neku ili ribu”, otkrila je pevačica tajnu svog jelovnika.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram