Supruga Pirsa Brosnana smršala 45 kilograma – ovo je nova Keli Šaj

Gubitak težine Keli Šaj zaprepastio mnoge obožavatelje.

Iako je kritike na račun njenog izgleda i kilograma bilo na sve strane, neverovatna transformacija i gubitak viška težine supruge čuvenog glumca Pirsa Brosnana – Keli Šaj Smit, prošla je praktično neopaženo. Glumac je često umeo da ućutka zlurade komentare rečima da voli svaku oblinu svoje supruge…

Supruga bivšeg Džejmsa Bonda godinama je pod lupom javnosti, poznata po svojoj lepoti, modelingu, karijeri novinara i reditelja, filantropiji i po tome što je veoma prizemljena.

Prelepa žena, međutim, poslednjih godina često je bila predmet rasprave zbog svojih kilograma, da je prosto neverovatno da mediji nisu pridali toliko pažnje njenom vidljivom, drastičnom gubitku težine primetne na fotografiji koju je objavila na svom instagram profilu.

Prema nekim izvorima još od letos, poput „Freshers Live“, reč je o gubitku oko 45 kilograma.

Šaj i Brosnan su se venčali u Meksiku 8. aprila 1994, a na težini je počela da dobija nakon rođenja njihove deca. Uzrok je najverovatnije, kao što se to dešava kod većine žena, usled hormonskih efekata i/ili nezdravog načina života. Prema različitim izveštajima koji kruže internetom (recimo na Stylecraze), Šaj se odlučila da smrša upravo motivisana Brosnanovom željom da prihvati zdraviji način života.

Iako su dostupne ograničene informacije u vezi sa detaljima o načinu kako je izgubila kilograme, novije fotografije pokazuju značajnu transformaciju. Prethodno, navodno, teška oko 135 kilograna (300 funti), Kelina posvećenost i naporan rad rezultirali su značajnom prekretnicom u gubitku težine. Očigledno je da je postigla izuzetan napredak i da je značajno izgubila težinu.

Pirs Brosnan sa ženom
Pirs Brosnan sa ženom; Foto: NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia

Mršavljenje je jedinstveno putovanje i veoma složen proces za svakog pojedinca, a pristup koji je koristila Šaj ne mora nužno da bude primenljiv ili efikasan za svakog, jer ono što funkcioniše kod jedne osobe ne mora nužno da bude rešenje za drugu. Uvek se preporučuje da se konsultujete sa zdravstvenim radnicima i stručnjacima kada krećete svoj proces mršavljenja da bi bili sigurni da to radite na bezbedan i zdrav način.

Dijetetičari uglavnom savetuju da je za zdravo i bezbedno mršavljenje bitno da se jedu žitarice, zatim najmanje pet porcija voća i povrća, da se unese dobar nivo mlečnih proizvoda i mesa i nekoliko namirnica sa visokim sadržajem masti ili zdravih ugljenih hidrata, piše ona.rs.

Osim ishrane, najvažnije je da budete fizički aktivni i uporni.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram