Ženi Pirsa Brosnana rekli su da operacijom sredi telo – odgovorio im je najbolje

Foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Budite Pirs.

Poznati „Džejms Bond“, Pirs Brosnan, dao je savršen odgovor onima koji napadaju težinu njegove supruge na društvenim mrežama.

Kao što svi znamo, društveni mediji s vremena na vreme mogu biti okrutno mesto, a jedna interakcija u kojoj su učestvovali Brosnan i njegova supruga Kili Šej Smit je upravo to dokazala.

Foto: BOB STRONG / AFP / Profimedia

U objavi na Fejsbuku, koja je kasnije obrisana, žena je podelila dve slike Brosnana i Kili na plaži – jednu iz 90-ih, kada je Brosnan bio na vrhuncu slave i drugu iz sadašnjosti.

Zatim je označila na fotografiji svog muža uz natpis „Ovo smo mi 100%“, na šta je muž rekao da „ne izgledaju tako debelo“.

Foto: Peter Borsari/PIP-Landmark Media / Landmark / Profimedia

Post se proširio mrežama, a Brosnan je na kraju stao u odbranu svoje dugogodišnje partnerke i rekao: „Prijatelji su joj ponudili operaciju da smanji težinu. Međutim ja jako volim svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. Pogotovo zato što nam je rodila petoro dece.“

Foto: NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia

Brosnan tu nije stao.

„U prošlosti sam je voleo zbog njene ličnosti, ne samo zbog njene lepote, a sada je volim još više jer je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju, i uvek tražim da budem dostojan njene ljubavi.“

Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Par je zajedno skoro 30 godina, a venčali su se 2001. nakon sedam godina zabavljanja. Kili je počela da se zabavlja sa Brosnanom 1994. godine, samo tri godine nakon gubitka njegove prve žene, Kasandre Haris, koja je umrla od raka jajnika 1991. godine.

Očigledno da nikakva količina mržnje na društvenim mrežama neće umanjiti ono što njih dvoje imaju, a to je jedna veoma posebna veza.

***

Bonus video: Tamara je srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram