Genijalan odgovor supermodela hirurgu koji bi joj malo „sredio“ lice

supermodel
Foto: - / Česká editoriální fotografie / Profimedia

Čuvena lepotica Paulina Porizkova odbrusila je nedavno estetskom hirurgu.

Poznati supermodel Paulina Porizkova (57) nedavno je odgovorila javno estetskom hirurgu koji je u objavi na Instagramu detaljno opisao sve „pogrešno“ na njenom licu. Porizkova kaže da je od tada njegova izjava izbrisana.

„Pronašla sam ovu fotografiju, koju sam ranije postavljala ovde, (i mislila sam da na njoj izgledam odlično), a koju je estetski hirurg ponovo postavio na Instagram i detaljno raspravljao o tome šta treba da uradim na sebi“, započela je ona nedavno svoju podužu objavu na Instagramu.

„Onih dosadnih udubljenja ispod obraza mogu se rešiti filerima, botoksom mogu da sredim čelo, te bore oko usta i nepravilnosti na mom vratu – da se sve to laserima zategne i izgladi“, napisala je Porizkova i istakla sa čim se suočava starija žena u javnosti.

„Rečeno mi je da moje lice treba ‘popraviti’. Nekako je ‘pogrešilo’ starenjem. Da li je čudno onda što će većina nas koji imamo sredstva pribeći nekom tretmanu da bismo popravili ono za šta nam je rečeno da je nije dobro?“

Porizkova, koja je ranije inače bila iskrena o upotrebi neinvazivnih tretmana na licu, izjavila je da je imala laserske tretmane i tretman plazma penom, piše people.

„Želela bih da uspostavim ravnotežu između toga da sam ponosna što izgledam kao žena svojih godina i da se ponekad osećam lepo. U svom poslu sam naučila da prihvatam mnogo toga što se tiče izgleda, ali još uvek mi je teško da sve prihvatim“, napisala je ona.

Dalje napominje da niko ne bi trebalo da kaže ženi šta treba da uradi na sebi da bi neko kazao da je privlačna.

„Bilo da je u pitanju boja kose, šminka, odeća – ili plastične operacije – to je sramota. I svaki put kada uhvatite sebe kako biste da nekom kažete da bi nešto trebalo da koriguje, zastanite na trenutak. Ako, recimo, vaša prijateljica ili poznanica ne zatraži takvu pomoć, razmislite da li ćete joj zaista pomoći svojim rečima ili ne. Bolje vidite šta je ono lepo u njoj i to naglasite. Najbolji način da podržite jedni druge je da proslavite ono što već postoji“, zaključila je ona.

BONUS VIDEO: TOP 10 Prelepih poznatih žena koje ponosno šetaju celulit

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram