Kako je reagovao Pirs Brosnan kad su njegovoj ženi ponudili operaciju da smrša? Kao pravi muškarac

Pirs Brosnan
Foto: Pule / FlightRisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dokaz da fizički izgled nije najbitnija stvar za srećan brak i iskrenu ljubav.

Uprkos brojnim komentarima hejtera, Pirs Brosnan voli svoju ženu kao prvog dana.

Glumac godinama pokazuje koliko je privržen svojoj supruzi Kili Šej, a njihova bračna idila traje već skoro tri decenije.

Podsetimo, bivši Džejms Bond je bio oženjen Kasandrom Haris, koja je umrla od raka 1991. godine, a sa Pirsom je bila u braku 11 godina. Posle godina tugovanja za preminulom suprugom, Brosnan je pronašao ljubav svog života i 1994. godine oženio Kili, sa kojom je u braku 28 godina.

„Ona je najlepša žena u mojim očima“

Pule / FlightRisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac, koji je četiri puta igrao tajnog agenta Džejmsa Bonda, često brani svoju suprugu od negativnih komentara na račun njenog fizičkog izgleda.

Naime, mnogi na društvenim mrežama komentarišu da se Brosnanova supruga ugojila i da nije vitka kao na početku veze. Međutim, glumac je uvek čvrsto stajao uz nju i govorio koliko je ceni.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prijatelji su joj nudili operaciju za smanjenje kilograma, ali Brosnan nije bio za to, pa je jednom u jednom intervjuu rekao: „Stvarno volim svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. I zato što je majka naše dece“, rekao je glumac.

Ko je žena koja je zavela bivšeg Bonda

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Od 1994. do 1997. Kili Šej je radila kao dopisnik za NBC-jeve Unsolved Mysteries i Today Show. Par se upoznao 1994. godine jednom kafiću u Meksiku, i to je bila ljubav na prvi pogled, navodi Story.

Kili je tada pomogla slavnom glumcu da prebrodi mučan period i izvukla ga iz depresije, kako je sam često govorio. Bila je velika podrška i kada je njegova ćerka Šarlot preminula 2013. od raka jajnika, baš kao i njena majka Kasandra.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bonus video: Tri horoskopska znaka koja će rizikovati sve za ljubav

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram