Serijska preljubnica svakoga je varala i prezirala brak dok nije naišao on – udala se za tri meseca, a i dalje su zajedno

Kris Hemsvort
Foto: KHAPPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubav piše ljubavne romane.

Glumac Kris Hemsvort i Elsa Pataki već godinama važe kao jedan od najzgodnijih parova u Holivudu.

Hemsvortovi su očigledno zaljubljenici u fitness, a atraktivna plavuša svaki put na fotografijama s plaže iznenadi svojom isklesanom figurom.

Ova lepotica rođena u Madridu uskoro će napuniti 47 godina, međutim, malo ko bi pomislio da je glumica odavno zakoračila u petu deceniju i rodila troje dece: ćerku Indiju Rouz (11) i blizance Sašu i Tristana (9).

View this post on Instagram

A post shared by Elsa Pataky (@elsapataky)

U njenom slučaju možemo slobodno reći da je zaljubljena žena – „srećna žena“, čemu u prilog ide i njen brak s poznatim australijskim glumcem.

Iako je slavni par sudbonosno „da“ rekao nakon samo tri meseca veze, Elsa je pre veze sa slavnim glumcem bukvalno bežala od braka i o njoj se čak pisalo da je serijska preljubnica.

View this post on Instagram

A post shared by Elsa Pataky (@elsapataky)

Varala je svoje partnere

Podsetimo, Elsa je od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Mišelom Junom, koji ju je ostavio nakon što je otkrio da ga vara.

S glumcem Adrijenom Brodijem bila je u vezi 2006. godine, a on joj je godinu dana kasnije kupio stan u Njujorku za rođendan. Neko vreme zajedno su živeli u spomenutom stanu, no 2009. godine njihova ljubav pukla je zbog njene prevare.

Godinu dana kasnije, Elza se udala za Krisa, a očigledno je da je australijski glumac probudio u njoj nešto što drugi do sada nisu uspeli.

Foto: Fabian Sommer / AFP / Profimedia

BONUS VIDEO: