Ljubavni život Jelene Veljače je kao iz filma, a treći brak desio se poput čuda

Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL

Ljubav vredna čekanja.

Pre par dana sam razmišljala koliko je život nepredvidiv. Možda zvuči kao kliše, ali zapravo jeste tako.

Koliko nam se vrata zatvorilo, koliko vrata nismo uspeli da otvorimo ma koliko ljučeva da smo promenili, kolliko puta smo se raspadali od tuge i bolova samo da bi nam sutra bilo bolje? Možda konkretnih brojki nismo svesni, niti možemo biti. U ovom brzom vozu kojim putujemo možemo da se pobrinemo samo da nam se frizura previše ne pokvari i da se postaramo da i u najmračnijem tunelu sijamo kao Božićna jelka, dok nečija ruka izmešta i premešta šine kako bismo se posle najgorih sunovrata pronašli u sigurnim rukama koje će nas čuvati i držati jako zauvek.

Dok su mi se tako misli gomilale, čula sam u sebi „Sve te vodilo k meni“, ili sve me vodilo ka tebi, bilo kako bilo, pesma me je asocirala na Jelenu Veljaču i njenu ljubavnu priču.

Glumica, producentkinja i scenaristkinja, Jelena Veljača dokaz je da veru u ljubav nikada ne treba gubiti, ni posle dva, tri ili više razvoda.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena se pre svoje velike ljubavi razvela dva puta, bila je u braku sa glumcima Jankom Popovićem Volarićem, sa kojim je bila u vezi pet godina, u braku tri, a zatim su odlučili da se razvedu. Ipak, ostali su u dobrim odnosima, a bivši suprug je Jeleni ostao velika podrška.

Tri godine kasnije je u tajnosti uplovila u bračne vode Draženom Čučekom sa kojim je dobila ćerku Laru, međutim par se razišao 2018. godine. Ipak, oboje naglašavaju da su ostali u odličnim odnosima zbog ćerkice.

A kako to obično ide, „onog pravog“ je pronašla kad se najmanje nadala. Par se upoznao u podcastu „BizCasting“, gde su ona i Vito razgovarali o mnogim temama. Tom prilikom pitao ju je „diramo li se“, misleći na koronu, a Jelena mu je na to rekla: „Pa može, hajde, zbog Vas ću riskirati“.

Jelena je kasnije njihov odnos prokomentarisala na sledeći način:

„Vito i ja smo povezani od upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle, uopšte nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav.“

Od prvog trenutka se videlo koliko varnica gori između njih, Jelena je bila potpuno luda za Vitom, kao i on za njom, i odlučila je da ljubavi i braku pruži još jednu šansu, što je glumica i potvrdila.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

„Udala bih se i treći put, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala dvostruko vjerovati da je taj treći put zaista zauvijek“, prenosi Gloria.hr.

Tako je i bilo, Jelena se u junu prošle godine venčala sa Vitom Turšićem, bivšim savetnikom Kolinde Grabar – Kitarović. Njihovo venčanje bilo je prvo koje je bilo održano u zagrebačkoj Botaničkoj bašti.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Čini se je Jelena napokon našla nekog koji može da joj parira u svemu, poslovno i emotivno. Ona je jednom prilikom navela da je od čak i od članova porodice dobijala kritike da bi možda trebalo manje da radi i prihodi, kako bi se njeni, sada bivši partneri, osečali jače pored nje.

Međutim, kako ona neprestano radi i dan danas gradi uspešnu karijeru, deluje da je Jelena ostala dosledna sebi, što joj se duplo isplatilo. Pa je tako spletom raznih „slučajnih“ okolnosti dobila i više nego što je očekivala.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

„Moglo je ispasti i drugačije. Organizatorka emisije nedeljama me nagovarala da dođem kod njega u studio, a ja sam odbijala, jer je emisija bila zamišljena kao razgovor sa uspešnom ženom – preduzetnicom, što ja nisam. Kad sam napokon pristala, zakasnila sam na dogovoreni sastanak. Zaspala sam i u studio dojurila taksijem, bez frizure i šminke.“ prenosi Still.

A posle 17 dana od upoznavanja, Turšić je pozvao da izađu

Njihova šetnja trajala je gotovo deset sati, tokom kojih su jedno drugom ispričali sve o svom životu pre nego što su se sreli. Od tada su bili nerazdvojni, a početkom prošlog septembra, sedeći na kauču u njenom iznajmljenom stanu, razgovarali su o budućnosti.

„Smatrala sam da je važno da mu kažem da želim još dece. Pitala sam ga je li mu to uopšte opcija, s obzirom na njegove godine i činjenicu da već ima troje dece. Odgovorio mi je – pa, naravno i, to je bio početak našeg zajedničkog života“, priča Veljača i dodaje da su se verili 8. marta, na Dan žena, što ima veliku simboliku za nju.

Zato nikad ne gubite veru u ljubav, i ne brinite, ona će doći i na vaša vrata, samo treba dovoljno da verujete u nju.

Bonus video: Tri horoskopska znaka koja će danas rizikovati sve za ljubav

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram