Čovek sa najlepšim licem baksuz u ljubavi: Mislio je da je ona ta – varala ga s oženjenim

robert patison
Foto: UnBoxPHD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Mnogi se pitaju kako to da najlepši muškarac na svetu nema sreće u ljubavi uprkos savršnom licu i telu.

Slavni glumac Robert Patinson bio je jedan od najatraktivnijih, nakon što se proslavio u „Sumrak sagi“. Međutim, on je i zvanično proglašen najlepšim muškarcem na svetu, zahvaljujući matematičkom „zlatnom preseku„.

Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mnoge žene složile su se sa tim da je glumac jedan od najlepših, dok ima onoih koji nikako ne mogu to da prihvate, tvrdeći da ima dosta lepših glumaca od njega. Takođe, mnogi se pitaju kako to da najlepši muškarac nema sreće u ljubavi.

Glumac je svojevremeno bio u ljubavnoj vezi sa koleginicom Kristen Stjuart, a bili su omiljeni par Holivuda. Onda se slika o vanvremenskoj ljubavi rasula u paramparčad kada su se na mrežama pojavile fotografije na kojima je glumica u strasnom zagrljaju sa „nadređenim“ – 19 godina starijim rediteljem filma „Snežana i lovac“ Rupertom Sandersom koji je tada bio oženjen.

Nakon velike bruke koju mu je priredila, Kristen se ubrzo pokajala i javno se izvinila Robertu, koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovo joj se vratio u zagrljaj.

Foto: f05 / Zuma Press / Profimedia

Uprkos tome što je verovao da će sve doći na svoje mesto, te da će sa Stjuartovom ljubavna veza biti uspešna, došlo je do kraha. Zatim je usledio novi udarac sa njene strane. Naime, Kristen je počela da se zabavlja sa devojkama.

Nakon što je ponovo raskinula sa Robertom, glumica je počela da izlazi sa devojkama, a glumac je neko vreme samovao. Jedno vreme je bio u vezi sa pevačicom FKA Twigs, bili su čak i vereni, ali je odnos ipak doživeo krah. Čini se da nije verovao devojkama sve dok u njegov život nije ušla lepa Suki Voterhaus.

Ona je pre njega 2015. godine raskinula veridbu sa Bredlijem Kuperom, a navodno im je presudila njegova majka koja se pita za sve njegove devojke.

Robert i Suki vidali su jedno drugom ljubavne rane, a za to vreme njihove emocije bivale su sve jače. Ipak, od javnosti su se klonili u širokom luku, poučeni iskustvom sa prethodnim vezama.

Zapravo, na nekom javnom događaju pojavili su se tek posle gotovo 4 godine zabavljanja, iako ih paparaci uslikaju s vremena na vreme tokom šetenje.

Uprkos tome što je konačno uplovio u mirnu luku, mnogi se pitaju zbog čega još uvek nije stao na ludi kamen, a zli jezici tvrde kako će mu i ova veza doživeti krah.

Kako podseća Kurir stil, glumac je prema „zlatnom preseku“ proglašen najlepšim muškarcem, uzimajući u obzir određene parametre. Studija je pokazala da se upravo lice Roberta Patinsona podudara 92,15 odsto sa zlatnim presekom lepote. Među svim poznatim licima koja su analizirana, glumac je odneo ubedljivu pobedu. Prema parametrima zlatnog preseka, Robert Patison ima savršen položaj očiju, čela, dužinu i širinu nosa, usne, bradu, kao i oblik lica.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram