Nataša Bekvalac imala je samo jednu želju za renoviranje stana – i rezultat je fantazija

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zavirili smo u novi dom zvezde.

Dizajner enterijera Filip Rašković je na svom Instagram profilu pokazao kako je uredio stan Nataše Bekvalac. Životni prostor pevačice pretvorio je u luksuznu oazu, u kojoj su upečatljivi komadi nameštaja pametno uklopljeni u smirenu paletu boja.

Imali smo priliku da vidimo delić Natašine dnevne sobe sa trepezarijom, a očigledno je da stan ima „open concept“.

Rašković je u centralno mesto postavio asimetričan trepezarijski sto na kojem ovalnu belu ploču s jedne strane drži efektno postolje od rustikalno obrađenog mermera, kao i retro stolice. Puno pažnje privlači i spektakularni beli kamin modernog minimalističkog dizajna.

Naravno, detalji u vidu neobičnog lustera, minimalističkih vaza i zelenila su ključni za celokupni utisak prostorije.

Dnevna soba je baš u skandinavskom stilu – u neutralnim tonovima, s fokusom na praktičnost i udobnost. Filip je za Natašu odabrao trenutno najpopularniji model sofe koji je nizak i bez nogarića, kao i stakleni sto koji doprinosi „čistoj“ estetici prostora.

Tri lustera zanimljivih oblika su interesantan detalj koji se odmah primeti.

„Dom je sklonište od oluja, svih vrsta oluja. Nekoliko meseci trajalo je renoviranje našeg doma. A krenuli smo – iz početka. Od poda do plafona. Faza-siva! želela sam samo jedno..da ništa, baš ništa ni jedna jedina stvar, sitnica, nema veze sa prošlošću. Ove devojke ne zive u prošlosti! Po prirodi sam esteta, klasična vaga“, napisala je Nataša o svom stanu i pohvalila prijatelja i dizajnera koji je uspeo da ostvari njenu viziju.

Pogledajte sve detalje stana Nataše Bekvalac:

***
BONUS VIDEO: Vuk i Dimitrije ocenjuju MAC autfite bez dlake na jeziku – ovo morate da čujete

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram