Zavirite u luksuzni dom najstarije sestre Nataše Bekvalac

Foto: Instagram/draganabekvalac72

Svaki detalj biran je sa posebnom pažnjom.

Iako nije poznata u javnosti kao njene sestre, Dragana Bekvalac ume da privuče pažnju medija svojim objavama na Instagramu. Aktivna je na ovoj društvenoj mreži gde često deli fotografije sa putovanja, sa porodicom, iz izlazaka.

U par navrata se fotografisala u svojoj kući, a u tim objavama možemo da vidimo njen elegantno sređen dom.

Dom Dragane Bekvalac njeno je prijatno utočište nakon napornog radnog dana, u kom je sve uredila po svom ukusu i prema potrebama njene porodice.

U prelepo uređenom kutku dominiraju pastelne i nežne boje, pa je tako dnevna soba u istom tonu sa ogromnom kožnom garniturom koja pruža maksimalnu udobnost čitavoj porodici, ali i Draganinom kućnom ljubimcu kojem je očito sve potaman.

Svaki detalj je pažljivo i sa puno ljubavi odabran, a mnoštvo figurica, sveća i slika daju ambijentu posebnu toplinu.

Raskošan dom Dragane Bekvalac odaje utisak udobnosti i komfora dok neutralni tonovi deluju umirujuće i boravak u istom čine potpuno opuštajućim.

Popularnost Nataše Bekvalac povlači sa sobom interesovanje i o njenoj porodici. Dok je mlađa sestra Kristina takođe poznata u javnosti, starija sestra se ne eksponira preterano. Ono što je poznato jeste da preko 20 godina uspešno vodi salon lepote u Novom Sadu, a pre par godina još jedan je otvorila u Beogradu.

***

BONUS VIDEO: Saveti čoveka s najlepšim dvorištem u BG za uređenje terase

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram