U sobi za bebu Ene Lune najveći hit je kolevka od 1.700 evra

Foto: Instagram/enaluna

Kolevka za bebe košta 1.700 evra.

Blogerka i influenserka Ena Čubrilo, poznatija kao Ena Luna, nedavno je renovirala stan u Novom Sadu, kada je ceo proces renoviranja snimala kako bi kasnije objavila na svom YouTube kanalu.

Novosađanka je pojedinačno snimala renoviranje dnevne sobe, kuhinje, kupatila i dečije sobe. U snimcima je pričala o svakom detalju tokom renoviranja stana u kom živi sa suprugom i dve ćerkice, a ono što je najviše pažnje privuklo jeste kolevka za bebu koja stoji u dnevnoj sobi.

Ena je u videu pod nazivom „Dečija soba“, objasnila da kolevka stoji u dnevnoj sobi jer oni žive u dupleksu i njima je lakše da je beba tu, na dohvat ruke, kako ne bi trčali gore-dole.

Foto: Printscreen YouTube/Ena Luna

Nakon objavljivanja snimka kolekve, koja inače košta 1.700 evra, a koja je, kako je blogerka rekla, „jedina stigla na vreme“, Ena je detaljno snimila i dečiju sobu.

Foto: Printscreen YouTube/Ena Luna

U sobi u zeleno žutim tonovima sa oslikanim drvetom limuna na zidu, nalazi se beli krevetac, ormarići za bebu, ali i bela fotelja za ljuljanje.

Foto: Printscreen YouTube/Ena Luna

„Sve je onako kako sam zamislila. Imam sve pohvale za arhitekte. Bili smo predugo u procesu traženja placa za kuću, jer je to Nikolina želja otkako smo počeli da živimo zajedno, ali ja sam se iziričito tome protivila. Ipak, na kraju sam poželela, ali nismo uspeli da nađemo. Kako nismo imali uspeha na tom polju, odlučili smo da renoviramo stan, dok sam ja bila u devetom mesecu trudnoće. Nadam se da će ovo svima da bude od koristi. Snimam sve da bi ljudi mogli da se inspirišu, ukoliko im se dopadne isti stil kao nama i kako bi videli kako se do toga dolazi“, rekla je Ena u videu.

***

BONUS VIDEO: Saveti čoveka s najlepšim dvorištem u BG za uređenje terase

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram