Najlepši klub stočići koje možete da nađete u Srbiji

Foto:shutterstock

Klub stočići, koje zovemo i kafe stočići, mogu potpuno da transformišu izgled dnevne sobe, a bez njih je centralna prostorija doma nezamisliva. Proverili smo kakve možete kupiti u trenutnoj ponudi prodavnica nameštaja.

U dnevnoj sobi provodimo najviše vremena u toku dana, stoga je presudno da bude uređena baš po našoj meri.

Utisku celokupne prostorije u mnogome doprinosi centralni stočić, koji mora da bude funkcionalan ali i atraktivan.

Bez obzira da li želite da se neutralno uklopi uz ostali nameštaj, ili hoćete da bude komad koji privlači pažnju, pronašli smo razne modele za svaki ukus.

Toplo drvo

Najčešći materijal koji biramo za klub stočiće unosi prijatan osećaj doma u dnevnu sobu. Ikea ima okrugli stočić koji se lako uklapa svuda, kao i zanimljiv model u obliku kutije, prigodan za boho enterijere. Emmezeta takođe nudi klasiku sa pomakom – bilo da su to zanimljivi nogari ili detalji u praktičnoj beloj boji.

Neobičan ali sveden Matis stočić izgleda moderno, dok Meblosan ima atraktivne zlatne detalje. Najzad, Lesnina stočić ima industrijski izgled koji se lako uklapa u različite stilove uređenja.

Foto: Ikea
Foto: Ikea
Foto: Emmezeta
Foto: Emmezeta
Foto: Matis
Foto: Meblosan
Foto: Lesnina

Staklo i metal

Simpo sto spaja staklo i drvo na minimalistički način – a stakleni deo je zanimljiv jer će stvoriti odraz vašeg enterijera. Emmezeta ima tamni metalni ili neobičan stakleni stočić kružnog oblika, koji su posebno pogodni za manje dnevne sobe. U Lesnini smo videli stakleni sto modernog dizajna, ali i metalni sto koji izgleda potpuno orjentalno i unosi egzotiku u dom.

Foto: Simpo
Foto: Emmezeta
Foto: Emmezeta
Foto: Lesnina
Foto: Lesnina

Neobičan dizajn

Ako želite da klub stočić bude jedan od centralnih komada u vašem dnevnom boravku, možda će vam se dopasti efektni bakarni iz Nativo nameštaja. U istoj radnji našli smo smaragdni stočić koji odmah privlači pažnju, kao i rustični sa deblima drva.

U Emmezeti i Lesnini postoje modeli koji u dizajnu vešto koriste geometrijske oblike na svež i zanimljiv način.

Foto: Nativo nameštaj
Foto: Nativo nameštaj
Foto: Nativo nameštaj
Foto: Emmezeta
Foto: Lesnina

***

Bonus video: Kružne zgrade

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram