Mogući znaci da je vaš dom ispunjen negativnom energijom

Devojka, žena, šešir, ogledalo
Foto: Shutterstock

Svaki prostor ima svoju energiju, na koju mogu uticati mnogi činioci. Možda se dogodio neki događaj koji je izazvao prilično jake ili traumatične emocije, ili je tamo bila prisutna osoba koja je proživljavala mnogo negativnosti i stresa. Ako se odmah nakon napuštanja određene lokacije osećate bolje, to može biti znak da vam nešto u njoj ne prija.

Ukoliko se pitate kako odrediti da li je prostor pun negativne energije, možda će vam biti korisna pojašnjenja koja slede, piše City magazine.

Iscrpljeni ste emocionalno i fizički

Naravno, svako od nas ponekad može biti umoran, ali ukoliko se taj osećaj ponavlja svaki put kada uđete u određenu prostoriju i ublaži odmah po izlasku to može ukazivati na to da u tom prostoru postoji negativni naboj.

Imate glavobolje

Obratite više pažnje na fizičke znake nelagode koji se javljaju samo kada ste na određenom mestu. Za to je, naravno, potreban kontakt s vašim telom. Možda neki deo počne i da boli, a često se javlja glavobolja.

Osećate teskobu ili napad klaustrofobije

Neki opisuju ovaj osećaj kao težinu, koja donosi poteškoće s disanjem. Može se dogoditi da vas sustignu teške emocije, na primer potreba da plačete bez nekog posebnog razloga, ili zapadnete u iznenadni strah ili paniku.

Foto:Shutterstock

Biljke ne uspevaju

Negativna energija ne utiče samo na ljude, već i na životinje i biljke, koje osete svaku negativnost. Možete obratiti pažnju na svoje ljubimce i pratiti da li se ponašaju čudno kada uđu u određenu prostoriju. Cveće ne uspeva u prostorijama sa slabom energijom.

Osećaju se neprijatni mirisi

Možda ćete otkriti određene neugodne mirise u prostoriji i nećete pronaći odakle dopiru.

Imate otežan san

Ako vam je teško da zaspite u ovom prostoru ili čak doživljavate stalne noćne more, to može biti znak da je u njemu prisutna negativna energija.

Ako je prostorija koju označavate izvorom negativne energije deo vašeg doma, možete ga okaditi tamjanom. Time ćete proterati sve neugodne mirise, energetski očistiti prostor i ispuniti ga prijatnijom energijom. Možete i meditirati sa ciljem da se ustajala energija oslobodi i da se sve loše potisne. Očistite sav nered i predmete koji se više ne koriste. Pozitivnu energiju lakše ćete pokrenuti ako za nju imate prostora.

***

Bonus video: Zlatni retriver

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram