Genijalan trik čišćenja prašine iza radijatora za sekund

dnevna soba, pas, enterijer
Foto: Shutterstock

Obožavaoci Sofi Hinčklif, koja je u Velikoj Britaniji velika zvezda zahvaljujući svojim metodama za čišćenje kuće, podelili su svoje trikove, a jedan od njih je postao apsolutni hit. Kako ukloniti nakupljenu prašinu koja se zavukla iza radijatora ili peći?

Gospođa Hinč je stekla popularnost nakon što je svoje savete o čišćenju podelila na društvenim mrežama i televiziji, a sada je njena armija od 4,1 miliona fanova stvorila sopstvene grupe na društvenim mrežama i tu dele savete i trikove međusobno, piše Mirror.

Jedno pitanje koje je nedavno postavila članica grupe obožavalaca gospođe Hinč odnosi se na čišćenje radijatora, posebno na nakupljenu prašinu i prljavštinu koja se skuplja između radijatora i zida.

Žena je napisala: „Može li neko da mi pomogne sa savetima za čišćenje radijatora? Gornji deo se ne skida.“

Neki su joj predložili posebnu četku za čišćenje radijatora, ali pobedu je odneo savet da oduva prljavštinu iz radijatora fenom za kosu, a posle toga je lako usisati ili počistiti ostatke.

„Koristim fen za kosu da izbacim prašinu, a onda usisam ono što izađe“, otkrila je jedna korisnica, a isto su onda potvrdili još neki ljudi na grupi.

***

Bonus video: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram