FOTO 10 ideja da malo kupatilo picneš kao iz magazina

Foto:Shuttestock/Joe Hendrickson

Kupatila u našim stanovima su uglavnom toliko mala da ako se sapleteš - nećeš imati ni gde da padneš ko čovek. Ne odustajte, uz primere koje smo pronašli sigurni smo da će vam sinuti neka super ideja za opremanje kao iz magazina.

Jedan od omiljenih trikova enterijerista, jeste da u mala kupatila stave što veće ogeldalo, biraju neutralne boje i obezbede što više svetlosti. Prateći ove savete, vaše malo kupatilo – izgledaće veće.

Trend koji je u poslednje vreme aktuelan, jeste dekorisanje kupatila biljakama, ali i zlatni i roze detalji.

Da bi prostor izgledao veće, preporučuje se da tuš kabina koju odaberete bude providna. Poslednjih godina posebno su u trendu one bez kade – u koje se samo zakorači. Ako vam majstori kažu da je to u zgradi nemoguće – ne verujte. Moguće je, samo komplikovanije od onoga što rade rutinski.

Vaš saveznik za najbolje iskorišćen prostor jesu i police. Naravno, one ne bi trebalo da budu prenatrpane i neorganizovane, ali su sjajan način da uštedite prostor.

Što se boja tiče, bela, siva i bež su najčešći izbori u magazinima, a kada njima dodate i malo zelene, od običnog kupatila dobijete ono iz magazina.

Svetla i ogledala, su ono što najviše odvaja obično kupatilo od onogo koje izgleda luksuzno.

*

 

***
Bonus video: Bilje za jačanje imuniteta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram