Četiri kuhinjska predmeta koja će vam olakšati život

Dom i dizajn 16. dec 202108:05
kuhinja
Foto: STEKLO_KRD / Alamy / Alamy / Profimedia

Neki predmeti u kuhinji su nužni i bez njih ne možete ni skuvati ni servirati, dok su neki drugi jednostavno – korisni. Nisu neophodni, ali i te kako olakšavaju život i pojednostavljuju procese. Ovi predmeti mogu biti i odlični praznični pokloni, a mogu se naći u raznim, pa i dizajnerskim varijantama.

Zatvarači za kese

Ovaj inovativni proizvod dobro će doći svakome ko nema priliku ili mogućnost da spakuje hranu, ali i stvari koje svakodnevno ili gotovo svakodnevno koristi u kuhinji. Mogu poslužiti za razne namirnice, čak i za smrznute, a kao poklon mogu se naći u raznim, originalnim varijantama.

Univerzalna seckalica

Pomislite samo koliko biste vremena mogli uštedeti kad biste povrće umesto ručno seckali u malom aparatu koji ne zauzima previše mesta? S njim ćete to učiniti puno brže i preciznije, piše N1.

Kutije za hranu

Kutije za hranu, bilo plastične, staklene ili one od materijala koji mogu i u mikrotalasne pećnice i mašine za suđe, olakšaće vam život, ali i raspoređivanje u frižideru.

Mini mikser za mleko i kafu

Uživate u kapućinu i slasnim milkšejkovima? Zbog toga već neko vreme ne morate u kafić, savršenu penu možete napraviti i kod kuće uz mini mikser kojem treba 15-ak sekundi da napravi najbolju penu, piše PinkVilla.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram