Bespoke ekosistem – Savremeni dom u znaku veštačke inteligencije

Foto:Promo

Izbor kućnih aparata nije lak zadatak. Treba obratiti pažnju na brojne detalje, počev od funkcionalnosti, pa sve do samog dizajna koji bi se savršeno uklopio u vaš enterijer. Međutim, baš kao i mobilnim telefonima, veštačka inteligencija sada pomaže i u radu kućnih uređaja. A objasnićemo i kako.

Kompanija Samsung Electronic, u dizajniranju i izradi svojih kućnih uređaja, uklopila je i AI funkcije, stoga, ako razmišljate o opremanju svog životnog prostora visokokvalitetnim uređajima koji će vam olakšati brojne dnevne aktivnosti u domaćinstvu, inovativni Samsung kućni aparati su idealan izbor za vas.

Usisivač sa ugrađenom veštačkom inteligencijom Bespoke Jet™ AI

Foto:Promo

Nove tehnologije omogućile su da AI stigne i do usisivača, uređaja bez kog ne može da se zamisli nijedan dom. Samsung – virtuoz u oblasti kućnih aparata i bele tehnike, dodao je novi štapni usisivač Bespoke Jet AI svojoj Bespoke Home liniji, kao najnoviji i nadograđeni član porodice Jet usisivača. Savršeni dizajn koji se uklapa u svaki enterijer, kao i inovativno rešenje za ugrađenu veštačku inteligenciju, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Postavlja se pitanje kog posla tu AI ima, osim ako ne usisava umesto nas?

Zahvaljujući ugrađenoj veštačkoj inteligenciji, uređaj sam detektuje površinu koju čisti i prema tome se koristi odgovarajuća četka sa AI režimom: Active Dual četkica, Led Brush+ tanka četka, rotirajući čistač sa prskanjem i duplom podlogom za čišćenje od mikrovlakana, kao i dodatak Pet Tool+ za kućne ljubimce, optimizovan za prikupljanje i najmanjih dlačica. Ali nije samo AI najbolja prednost Bespoke Jet™ AI usisivača, već i njegova uloga u stvaranju higijenski čistog okruženja zahvaljujući nadograđenoj All-in-One Clean Station™ koja koristi Air Pulse tehnologiju za automatsko pražnjenje rezervoara za prašinu, dok multiciklonska filtracija vazduha zadržava i najsitnije čestice prašine.

Povrh svega, preko SmartThings aplikacije, moguće je upravljati funkcijama i podešavanjima usisivača, pratiti izveštaje o radu uređaja, kao i savete o korišćenju program koji štedi energiju, sve to na najnovijem mobilnom telefonu S serije Galaxy S24.

Neka kuhinja zablista sa fenomenalnim Bespoke frižiderom i rernom

Foto:Promo

Svaka prostorija u kući ili stanu treba da bude stilizovana u skladu sa vašim ukusom, a jedna od najvažnijih u našem domu svakako je kuhinja i njen najveći i najupečatljiviji aparat – frižider. Dizajn Samsung Bespoke frižidera je atraktivan i poseban u svakom pogledu. Osim besprekornog izgleda koji se uklapa u svaki prostor, Bespoke frižider odlikuju i tehnološke inovacije će vam olakšati život. Svi znamo da nisu sve namirnice iste i da zahtevaju različite optimalne temperature. Neke je potrebno malo više ohladiti od drugih, tako da Bespoke frižider obezbeđuje dve temperaturne zone, a Humiditi Fresh + fioka je tu da održava savršenu vlažnost. Funkcija All Around Cooling omogućava ravnomerno hlađenje ili jednostavno sveobuhvatan sistem hlađenja, a strateški postavljeni otvori za ventilaciju drže istu temperaturu, kako bi se hrana održala duže svežom.

Podjednako atraktivan dizajn i nove tehnologije dobila je i Bespoke rerna sa kojom imate priliku da istovremeno kuvate uobičajeno i na pari, koristeći funkciju Dual Cook Steam, da istovremeno koristite dve odvojene zone sa Dual Cook Flex, kao da imate dve odvojene rerne. Kada treba da pripremite zdrav obrok tu je tu je Air Fry program, koji hranu priprema na vrućem vazduhu. Takođe, ne morate da brinete o količini hrane koju možete da spremite, jer ova rerna ima kapacitet od 76 litara. Aplikacija Samsung Food se savršeno uklapa uz Bespoke rerne, jer nudi brojne recepte na vašem telefonu, kao i planer za obroke, namirnice koje možete nabaviti i opciju za deljenje recepata. Uz Samsung Food kuvanje ćete doživeti kao igru i zabavu. Bespoke pećnica ima modernizovan dizajn sa kontrolnom pločom sa LCD ekranom od 4,3 inča, kontrolama osetljivim na dodir i samo jednim dugmetom. Na osnovu obrazaca korišćenja, ekran prikazuje brzi odabir najčešće korišćenih opcija.

Samo najbolje za vašu odeću uz Bespoke Laundry AI

Foto:Promo

Kada govorimo o besprekornoj čistoći, tu je i mašina za veš sa veštačkom inteligencijom koja će učiniti da vaša odeća zablista. Uz Ecobubble tehnologiju, ova mašina će temeljno oprati odeću u hladnoj vodi, dok će veštačka inteligencija izračunati koliko je praška dovoljno, uzimajući u obzir zaprljanost odeće. Zahvaljujući pametnim funkcijama, ovaj uređaj štedi vodu, deterdžent i energiju, koji tkaninama obezbeđuje do 45,5% bolju negu, čak i na najvećem kapacitetu punjenja od 11 kg. Jednostavan i ravan dizajn odgovara svakom enterijeru, a vi ćete moći da uživate u vrhunskoj efikasnosti sa manje buke i dugotrajnim rezultatima vaše mašine za pranje veša. SpaceMax™ omogućava veći prostor unutar mašine, tako da možete da operete više odeće, uključujući veliku ćebad i posteljinu. Vođeno veštačkom inteligencijom, pranje je lako i efikasno, jer ova mašina „pamti” vaše navike, predlaže odgovarajući program pranja i na vreme prikazuje potrebne informacije. Aplikacija SmartThings takođe pruža savete za programiranje, kreira planove i rešava probleme.

Samsung Bespoke Home koncept je sinonim za super moderan dom, opremljen kućnim aparatima koji predstavljaju inovativne tehnologije ugrađene u proizvode sa besprekornim dizajnom i funkcionalnošću. Sa Samsung uređajima, ova vizija se proteže po celom domu, jer je povezivanje preko aplikacije SmartThings u središtu svake ove inovacije, a vi kontrolišete uređaje u domu ili upravljate njima na daljinu preko svog Samsung Galaxy telefona.

U toku je promotivna akcija produžene garancije za Bespoke uređaje, od tri do pet godina u zavisnosti od uređaja. Kupci Samsung bele tehnike i malih aparata za domaćinstvo, treba da se najkasnije 30 dana od datuma kupovine registruju na sajtu samsungproduzenagarancija.rs, kako bi ostvarili pravo na ovaj benefit.